Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απολύεται ο παλαιοχριστιανός Μανώλης από τον Δήμο -  Πρέπει να γυρίσει πίσω τα λεφτά

Απολύεται ο παλαιοχριστιανός Μανώλης από τον Δήμο – Πρέπει να γυρίσει πίσω τα λεφτά

Τους μισθούς δυο μηνών, αυτούς του 2024, πρέπει να επιστρέψει ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης στον Δήμο Ερέτριας

Δεν εξελίσσονται καλά τα πράγματα για τον παλαιοχριστιανό Μανώλη ο οποίος πρέπει να επιστρέψει τους μισθούς των δύο τελευταίων μηνών του 2024 στον Δήμο Ερέτριας.

Ο Δήμος Ερέτριας ξεκίνησε επίσημα τις διαδικασίες για την απόλυση του 45χρονου, καθώς παρέληξε ο χρόνος που επρόκειτο να παρουσιαστεί για πειθαρχικό έλεγχο. Έτσι, σύντομα η πορεία του στο δημόσιο θα ανήκει στο παρελθόν.

Ειδικότερα, η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ερέτριας, αναφερόμενη στην εργασιακή κατάσταση του 45χρονου από την 1η Ιανουαρίου, που ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα διοίκηση του Δήμου, παρατήρησε ότι «ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που βρέθηκε στην κατάσταση του δήμου, δεν παρουσιάστηκε καθόλου στην εργασία του».

Ο μισθός του είχε φθάσει στα 1.505,37 ευρώ που σημαίνει πως πρέπει να επιστρέψει στον Δήμο Ερέτριας το ποσό των 3.010 ευρώ

«Δεν τον γνωρίζαμε, ούτε το πρόσωπο του, ούτε τον ίδιο αφού δεν είχε εμφανιστεί» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από πότε είχε να παρουσιαστεί στην εργασία του. Εξ όσων κατέθεσε ο προηγούμενος δήμαρχος, ήταν σε εξ αποστάσεως εργασία. Τον είχαν βάλεις στο γραφείο κίνησης και έφτιαχνε τις καταστάσεις που αφορούσαν πετρέλαια και τα σχετικά» εξήγησε.

«Το πρώτο διάστημα μετά τη μετάταξη του δήμο Ερέτριας που ήταν την 1η Νοεμβρίου του 2020, είχε φυσική παρουσία. Από ό,τι καταλαβαίνουμε, με την πανδημία που μπορούσαν να γίνονται κάποιες εργασίες εξ αποστάσεως, σταμάτησε να εμφανίζεται».

Όσο για το τι ποσό είχε ως μηνιάτικο και τι πρέπει να επιστρέψει;

Τον Αύγουστο του 2023 ο μισθός του άντρα που ζει με την οικογένειά του στην Ορεινή Κορινθία είχε φθάσει στα 1.505,37 ευρώ, κάτι το οποίο σημαίνει πως πρέπει να επιστρέψει στον Δήμο Ερέτριας το ποσό των 3.010 ευρώ.

Άφαντα τα παιδιά

Από τη Λαμία σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία και από εκεί στην Αττική και το… πουθενά.

Αυτό είναι το δρομολόγιο που έχουν ακολουθήσει τα εξαφανισμένα παιδιά του παλαιοχριστιανού Μανώλη και της παλαιοχριστιανής Σεβαστής, με την ΕΛ.ΑΣ. να μην μπορεί να τους εντοπίσει.

Υπό το φόβο πως θα τους πάρουν τα παιδιά, οι παλαιοχριστιανοί τα έχουν κρύψει με την Αστυνομία να τους αναζητά κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, η οποία από την πλευρά της έχει εκδώσει εντολή για τεστ DNA ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών αφού είναι δηλωμένα ως… αγνώστου!

«Η Ελληνική Αστυνομία έχει προκαταρκτική από τον εισαγγελέα και πρέπει να την ερευνήσει. Να παρέχουμε οτιδήποτε χρειαστεί ο κοινωνικός λειτουργός ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσής των παιδιών. Έχουμε ενημερώσει πως δεν έχουν βρεθεί τα παιδιά και συνεχίζουμε να τα αναζητούμε», ανέφερε στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Σε ό,τι αφορά το δείγμα DNA πρέπει ο 45χρονος σε 24 ώρες να μας δώσει υλικό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει εμείς να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την λήψη δείγματος χωρίς τη συγκατάθεσή τους», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ κάτι το οποίο πρακτικά σημαίνει πως στις επόμενες ώρες είτε θα δεχτεί ο 45χρονος να δώσει DNA είτε θα απαγγελθεί κατηγορία για απείθεια και νέα σύλληψη του.

Όσο για το πού βρίσκονται τα παιδιά, η κυρία Δημογλίδου ήταν ξεκάθαρη πως η ΕΛ.ΑΣ. δεν γνωρίζει και απλά ερευνά: «Δεν αποκλείεται να βρίσκονται σε μοναστήρια τα παιδιά. Ψάχνουμε περιοχές ανάλογα με τις πληροφορίες. Δεν είναι καταζητούμενοι οι άνθρωπο, εκτελούμε την εισαγγελική παραγγελία».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024