Τη διερεύνηση της υπόθεσης του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» που εμφανίζεται να είναι εργαζομένος στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου έχει ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες η υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκη Κεραμέως, όπως ενημέρωσε από βήματος Βουλής, κατά τη διάρκεια απάντησης σε επίκαιρη ερώτηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου.
Η Υπουργός ανέφερε, ότι «προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι να ενισχύσουμε το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας, αλλά ταυτόχρονα η κυβέρνηση φροντίζει να εποπτεύεται αυστηρά ο τομέας του ανθρώπινου δυναμικού και δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω και στην Βουλή ό,τι έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από την Κόρινθο, προκειμένου να δούμε ακριβώς και αναλυτικά τι συμβαίνει στην περίπτωση αυτού του υπαλλήλου. Πού υπηρετεί, με ποιο καθεστώς».
Υπενθυμίζεται ό,τι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στην οικογένεια και κυνηγούς το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ακολούθησε επιχείρηση της Αστυνομίας ενώ είχαν βρεθεί αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, τόξα, βέλη, μαχαίρια και τσεκούρια και είχαν συλληφθεί οι γονείς.
Οι γονείς έχουν δηλώσει ότι έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τις ανέσεις του σύγχρονου πολιτισμού, σε λαγούμια και στοές όπως οι πρώτοι Χριστιανοί.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής