Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορινθία: Ο... πολυτεχνίτης 45χρονος παλαιοχριστιανός - Από την Ικαρία στο λαγούμι

Κορινθία: Ο… πολυτεχνίτης 45χρονος παλαιοχριστιανός – Από την Ικαρία στο λαγούμι

Ο 45χρονος μετά τις αποκαλύψεις για την τηλεργασία μέσα από το λαγούμι έρχεται αντιμέτωπος με νέους μπελάδες

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 45χρονο παλαιοχριστιανό που ζούσε τα τελευταία χρόνια μαζί με της οικογένειά του σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Ο 45χρονος μετά τις αποκαλύψεις για την τηλεργασία μέσα από το λαγούμι έρχεται αντιμέτωπος με νέους μπελάδες καθώς φαίνεται πως θα χάσει τη δουλειά ενώ θα πρέπει να επιστρέψει – σύμφωνα με πληροφορίες – και τους μισθούς των δύο τελευταίων μηνών του 2024.

Όπως έγινε γνωστό, ο Δήμος Ερέτριας ξεκίνησε επίσημα τις διαδικασίες για την απόλυση του 45χρονου, καθώς έληξε  ο χρόνος που επρόκειτο να παρουσιαστεί για πειθαρχικό έλεγχο. Έτσι, σύντομα η πορεία του στο δημόσιο θα ανήκει στο παρελθόν.

Θρίλερ δίχως τέλος με τα παιδιά

Την ίδια στιγμή, το θρίλερ με τα παιδιά του 45χρονου συνεχίζεται καθώς εδώ και ημέρες παραμένουν άφαντα, χωρίς τον ίδιο να αποκαλύπτει που βρίσκονται.

Υπήρχαν πληροφορίες ότι βρίσκονται σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή σε κάποιο μοναστήρι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί.

Υπό το φόβο πως θα τους πάρουν τα παιδιά, οι παλαιοχριστιανοί τα έχουν κρύψει με την Αστυνομία να τους αναζητά κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, η οποία από την πλευρά της έχει εκδώσει εντολή για τεστ DNA.

Πολυτεχνίτης ο 45χρονος

Η ιστορία του 45χρονου ξεκινά από την Ικαρία όπου γεννήθηκε. Στην πορεία της ζωής του, μέχρι να εντοπιστεί στο λαγούμι όπου προσέφερε εργασία εξ αποστάσεως, φαίνεται πως ασχολήθηκε με διάφορες δουλειές ενώ φαίνεται πως είχε εμπλακεί και με τη Χρυσή Αυγή ακολουθώντας τον μέντορά του Ηλία Παναγιώταρο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, εργάστηκε ως μουσικός σε σχολείο, ως υπάλληλος καθαριότητας στην Ηλιούπολη ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε στη Σπάρτη.

Όπως έχει γράψει στο blog του, από το 1999 και για 5 χρόνια ήταν άστεγος.

«Υπήρξα άστεγος την περίοδο του 1999 και για 5 περίπου χρόνια, όχι βέβαια για τους σημερινούς λόγους που μπορεί κάποιος να βρεθεί στον δρόμο, ωστόσο οι κανόνες επιβίωσης δεν έχουν αλλάξει από τότε και η πραγματικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει κάποιος παραμένει η ίδια ανεξαρτήτως από τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό».

Από την Ικαρία ταξιδεύει στην Αθήνα, με στενό συγγενή του να τον βοηθά για να γίνει μουσικός. Πιάνει δουλειά σε σχολείο αλλά δεν μακροημερεύει.

Το 2015 ο ίδιος είναι ενεργό μέλος της «Χρυσής Αυγής» και ακολουθεί τον μέντορά του, Ηλία Παναγιώταρο.

Βοηθάει να γίνουν τα συσσίτια μόνο για Έλληνες της εγκληματικής οργάνωσης και ζει μεταξύ Αθήνας, Ικαρίας αλλά και Σπάρτης, όπου είχε πάρει τότε και τον 6χρονο γιο του.

Θείος του 45χρονου αποκαλύπτει μία άλλη ενασχόληση κοντά στη Μάνη.

«Πριν από πολλά χρόνια σε κάποιο ταξίδι μου βρέθηκα να ζω στην «μέσα» Μάνη κάπου κοντά στον Γερολιμένα. Μια μέρα λοιπόν ένας γείτονας μου Μανιάτης, πάνω σε μια κουβέντα που είχαμε, ανέφερε ότι πήγε και μάζεψε αλάτι κάτι που περίμενε ότι θα του έφερνε κάποιο ικανοποιητικό κέρδος. Αποφάσισα να ρωτήσω να ψάξω και να μάθω γιατί στο καλό οι Μανιάτες πηγαίνουν και μαζεύουν αλάτι από την θάλασσα και βρέθηκα μπροστά σε μια αγορά και ένα προϊόν που αγνοούσα παντελώς: Το φυσικό αλάτι».

«Μετά εγώ απλά τον πήρα μαζί μου εδώ στη δουλειά. Προσπάθησαν να τον κάνω οικοδόμο, να μάθει μία τέχνη μήπως απαγκιστρωθεί από αυτό, αλλά δεν τα κατάφερα», λέει ο θείος του.

Γιατί αρνείται τεστ DNA

Αναφορικά με την άρνησή του για τεστ DNA ο ίδιος σημειώνει:

«Το ζήτημα με το βιομετρικά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και για κάποιους που αντιστεκόμαστε θα βρίσκουν να λένε. Αυτή η δικαστική εντολή παραβιάζει την αξιοπρέπεια και τα πιστεύω μου. Όταν μας συνέλαβαν ήταν όλοι εκεί, και οι κόρες μουμ για 20 ώρες. Εάν υπήρχε κάτι ύποπτο δεν θα το είχαν βρει; Εμένα τα πιστεύω μου είναι εναντίων των βιομετρικών».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024