Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κρυφή» ματιά στην ντουλάπα της Τζένιφερ Άνιστον - Πώς ετοιμάζεται μια σταρ 

«Κρυφή» ματιά στην ντουλάπα της Τζένιφερ Άνιστον – Πώς ετοιμάζεται μια σταρ 

Όλα οργανωμένα και σε τάξη στην ντουλάπα της Τζένιφερ Άνιστον.

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι γνωστή για την minimal ’90s αισθητική της, που έχει ταιριάξει απόλυτα με την δημοφιλή προσωπικότητα της Rachel Green. Η διάσημη ηθοποιός έχει το δικό της προσωπικό στυλ με προσιτή κομψότητα και vintage look.

Το στυλ της δεν έχει αλλάξει εδώ και τρεις δεκαετίες. Ωστόσο ούτε έχει παλιώσει, αντίθετα τα κομμάτια που φοράει εδώ και χρόνια – δερμάτινα τζάκετ, πουκάμισα και τζιν παντελόνια – εξακολουθούν να αποτελούν βασικά είδη στη ντουλάπα της σύγχρονης γυναίκας. Σημαντικό βέβαια στην επιλογή αυτή είναι ότι μοιάζει πάντα άνετη και αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο η εμφάνισή της μοιάζει τόσο ελκυστική.

Η ντουλάπα της Τζένιφερ Άνιστον

Η ηθοποιός έδωσε την ευκαιρία στους θαυμαστές της να ρίξουν μια ματιά στην ντουλάπα της μέσα την έπαυλή της αξίας 21 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπελ Έαρ της Καλιφόρνιας. Είναι λίγο πολύ αυτό που φαντάζεστε ότι θα έμοιαζε η ντουλάπα μιας διάσημης σταρ, μεγάλη και πανέμορφη.

Όλα οργανωμένα και σε τάξη στην ντουλάπα της Τζένιφερ Άνιστον.

Έχει το μέγεθος μιας μπουτίκ ρούχων ή μιας μικρής γκαρσονιέρας, με σειρές επί σειρών και διαδρόμους με ρούχα που κρέμονται τακτοποιημένα και οργανωμένα ανά χρώμα και στυλ. Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλος ο χώρος ώστε να χωρά την ομάδα των τουλάχιστον πέντε εργαζόμενων βοηθών της με χώρο να περισσεύει. Κι επίσης, χωρά εξοπλισμό φωτισμού, έναν χώρο για να κάνει το μακιγιάζ της, μια άνετη καρέκλα και έναν τοίχο με ράφια παπουτσιών.

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόνο περιστασιακά φευγαλέες ματιές από το εσωτερικό του σπιτιού της, γι’ αυτό και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν όταν είδαν πώς είναι η walk in ντουλάπα της. Αφορμή για την αποκάλυψη της ντουλάπας της στάθηκαν οι ετοιμασίες της Τζένιφερ Άνιστον για το People’s Choice Awards. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν επίσης την τρέλα που επικρατεί όταν προετοιμάζεσαι για μια μεγάλη βραδιά με εκατομμύρια τηλεθεατές.

Όπως μπορεί να δει κανείς, δύο βοηθοί της βοηθούν να βάλει ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια με λουράκια για να τα συνδυάσει με το μαύρο κοντό φόρεμά της, το οποίο ένας από τους θαυμαστές της περιέγραψε ως «φόρεμα Gucci εποχής Tom Ford». Ένας make up artist εφαρμόζει το μακιγιάζ της και ένας κομμωτής φτιάχνει τα μαλλιά της – το περιβόητο κούρεμα Ρέιτσελ, το οποίο την χαρακτήρισε την εποχή που γυρνούσε τη σειρά «Φιλαράκια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024