Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πετρούσεφ: «Θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα» (vid)

Πετρούσεφ: «Θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα» (vid)

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και το έξτρα κίνητρο που είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συνέντευξη στο κανάλι του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Φίλιπ Πετρούσεφ που αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τους «πράσινους».

Ο άσος των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο κίνητρο που είχε η ομάδα του και ευχήθηκε να έρθουν ακόμη περισσότεροι τίτλοι στη συνέχεια.

Όσα είπε ο Πετρούσεφ:

Για τον πρώτο του τίτλο με τους Πειραιώτες: «Ελπίζω πως δεν θα είναι ο τελευταίος και θα έρθουν πολλοί περισσότεροι. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Πήραμε τον τίτλο σε ένα ντέρμπι, δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Είναι εξαιρετικό».

Για το αν είχε επιπλέον κίνητρο απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Φυσικά, κάθε φορά. Κυρίως γιατί μας νίκησαν την τελευταία φορά. Ξέρετε, αυτή τη φορά θέλαμε πραγματικά να τους νικήσουμε και να φέρουμε τον τίτλο στον κόσμο μας. Να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο τίτλος είναι για αυτούς. Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε και εμείς θα τα δώσουμε όλα».

Το μήνυμα της συζύγου του Πίτερς για την επέκταση με τον Ολυμπιακό

Την εξαιρετική χρονιά την οποία διανύει μέχρι στιγμής με τα χρώματα του Ολυμπιακού εξαργύρωσε ο Άλεκ Πίτερς, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να κάνει γνωστή το πρωί της Τετάρτης (21/2) την παραμονή του Αμερικάνου άσου για ακόμη δύο χρόνια, μέχρι το 2026, με τις οικονομικές του αποδοχές να έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Aυτή η είδηση δεν έμεινε ασχολίαστη από τη σύντροφο του, Μάντισον που ανέβασε φωτογραφία μαζί με την κόρη τους και έγραψε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανη για τον αγαπημένο μας.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαστε με τον Ολυμπιακό τις δύο επόμενες σεζόν».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024