Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυψέλη: Σορός που ήταν στα αζήτητα εικάζεται ότι ανήκει στη Σταυρούλα - Είχε βρεθεί στον Πόρο

Κυψέλη: Σορός που ήταν στα αζήτητα εικάζεται ότι ανήκει στη Σταυρούλα – Είχε βρεθεί στον Πόρο

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε στις 24 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά και παραμένει στα αζήτητα εδώ και έξι ολόκληρους μήνες.

Ένα πτώμα γυναίκας που για έξι μήνες βρίσκεται στα αζήτητα εξετάζεται πολύ σοβαρά να ανήκει στην 53χρονη Σταυρούλα που έχει εξαφανιστεί από την Κυψέλη.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» η σορός εντοπίστηκε λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την περιοχή της Κυψέλης που κατά δήλωση της συγκατοίκου της χάθηκε στις 22 ή 23 Αυγούστου.

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε στις 24 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά και παραμένει στα αζήτητα εδώ και έξι ολόκληρους μήνες .

Δεν κατέστη δυνατόν να ταυτοποιηθεί και φυλάσσεται από τότε στα ψυγεία του νεκροτομείου Πειραιά. To DNA που έδωσε πριν λίγες μέρες ο βιολογικός πατέρας της αγνοούμενης, θα δώσει και την οριστική απάντηση στο θρίλερ…

Το «Τούνελ» έψαχνε στα αζήτητα…

Το «Τούνελ» από την πρώτη στιγμή είχε πληροφορηθεί την ύπαρξη της σορού στα αζήτητα αλλά οι υπεύθυνοι του νεκροτομείου δεν έδωσαν ποτέ ξεκάθαρες απαντήσεις στα επίμονα ερωτήματα της εκπομπής .

Το γεγονός ότι η δήλωση εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά καθυστέρησε τέσσερις μήνες, δυσκόλεψε την διαδικασία ταυτοποίησης . Η αλλοίωση της σορού δυσχέραινε ακόμη περισσότερο την διαδικασία.

Το τμήμα Ασφαλείας της Κυψέλης που έγινε η δήλωση της εξαφάνισης, δεν μπήκε στον κόπο να κάνει σχετική έρευνα στα αζήτητα. Με επιμονή της εκπομπής κινήθηκε η διαδικασία της έρευνας και έγιναν αυτά που θα έπρεπε να είχαν γίνει από την πρώτη στιγμή . Καθοριστική ήταν η αναληψη της υπόθεσης απο τους έμπειρους ανδρες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής που ζήτησαν αμέσως δείγμα DNA .

Πως βρέθηκε..

Η σορός που βρισκόταν σε αρχική σήψη, εντοπίστηκε από τους επιβάτες θαλαμηγού με σημαία Μάλτας οι οποίοι και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Πόρου.

Το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού που έσπευσε στο σημείο, την περισυνέλλεξε. ‘Ήταν ηλικίας 50-55 ετών με ύψος γύρω στο 1,70. Φορούσε μαυρο μπικίνι με αθλητικό σουτιέν γνωστής εταιρίας. Στα μάυρα μαλιά της είχε ένα ροζ κοκκαλάκι .

Από την έρευνα του Λιμενικού που επιλήφθηκε της υπόθεσης, φαίνεται να προκύπτει πως η γυναίκα που εντοπίστηκε στον Πόρο πιθανότατα να είναι η λουόμενη που εθεάθη στην Παραλία ΕΔΕΜ του Φαλήρου το βράδυ της 20ης Αυγούστου.

Μια γυναίκα που άφησε ένα τσαντάκι χωρίς στοιχεία στην παραλία και μπήκε στην θάλασσα.

Λουόμενος που την είδε παρατήρησε την επόμενη ημέρα στις 21 Αυγούστου ότι τα προσωπικά της αντικείμενα βρίσκονταν στο σημείο που τα είχε αφήσει το προηγούμενο βράδυ και έτσι ειδοποίησε τις αρχές.

“Βλέπουν” ατύχημα…

Οι αξιωματικοί του λιμενικού υποστηρίζουν πως πρέπει να είναι η ίδια γυναίκα καθώς ταιριάζουν τόσο η απόσταση των 27 Ναυτικών μιλιών με τα ρεύματα που επικρατούσαν στην θαλάσσια περιοχή όσο και το διάστημα των 3,5 ημερών που μεσολάβησε ως τον εντοπισμό της .

Η εικόνα της σορού δεν έδωσε στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Τα αίτια θανάτου σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση είναι απροσδιοριστα. Η ιστολογική εξέταση ήταν αδύνατο να γίνει λόγω της σήψης. Τα τοξικολογικά ευρήματα δείχνουν λήψη αγχολυτικής φαρμακευτικής ουσίας που χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν πιθανότερη την εκδοχή του ατυχήματος.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024