Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυψέλη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Σταυρούλας - Αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών

Κυψέλη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Σταυρούλας – Αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, το στίγμα του κινητού και οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Σταυρούλας

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά από την Κυψέλη.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου του 2023, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε όμως ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης.

Η γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών, καθώς οι Αρχές εικάζουν ότι η αγνοούμενη πιθανότατα έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ενώ η εισαγγελέας έχει δώσει σχετική εντολή να πραγματοποιηθεί σχετική διερεύνηση.

Έφυγε αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά της αντικείμενα

Μία νέα μαρτυρία

Μαρτυρία στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρει ότι φέρεται να ήθελε να αγοράσει όπλο, στοιχείο που επιβεβαιώνει η συγκάτοικος και φίλη της που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε τελευταία φορά πριν εξαφανιστεί.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, το στίγμα του κινητού και οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Σταυρούλας, καθώς και οι συνεντεύξεις της συγκατοίκου της, η οποία φέρεται να γνωρίζει εκ προιμιου ότι η 53χρονη είναι νεκρή, σύμφωνα με δηλώσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση εξαφάνισης έγινε αρκετά αργότερα. Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές αναζητούν τη Σταυρούλα επίσημα από τον Νοέμβριου, 2023.

Τι είχε καταθέσει η συγκάτοικός της

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας είχε μιλήσει στο Mega και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» στις αρχές του μήνα που διανύουμε.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με την μαρτυρία της συγκατοίκου της, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου του περασμένου χρόνου, με σκοπό, όπως προαναφέραμε, να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.

Έφυγε αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, ταυτότητα, διαβατήριο και φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Η συγκάτοικός της μίλησε στο «Τούνελ» για την ημέρα της εξαφάνισης της, αλλά και την συμπεριφορά της Σταυρούλας το τελευταίο διάστημα.

Η δομή που υποτίθεται πως θα εργαζόταν η Σταυρούλα και με τον υπεύθυνο της οποίας είχε ραντεβού δεν υπάρχει, αναφέρει η συγκάτοικός της.

Όταν η φίλης της είδε πως η ώρα περνά και η Σταυρούλα δεν γυρίζει σπίτι, πήρε τηλέφωνο για να την αναζητήσει, αλλά της έδειχνε κατειλημμένο.

«Μπήκα στο ίντερνετ και διάβασα πως το τηλέφωνο αυτό που κάνει ‘τουτ-τουτ’, ή κάποιος σε έχει μπλοκάρει, ή δεν πιάνει σήμα το κινητό. Το τηλέφωνο δεν πληρώθηκε και όταν δεν πληρώνεται, κόβεται».

H Σταυρούλα όταν έφυγε εκείνο το απόγευμα φορούσε μια φόρμα και μια μπλούζα γνωστής μάρκας, αθλητικά παπούτσια, ένα ακριβό ρολόι και ένα μπακ πακ, χρώματος βυσσινί.

«Είχε μαζί της κάποια χρήματα, όχι πολλά, 200 με 300 ευρώ. Όλα της τα ρούχα είναι ακριβώς όπως τα άφησε, μαζί με τις φωτογραφίες της και όλα τα προσωπικά της έγγραφα».

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024