Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στην Τούμπα και διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 4-1, μειώνοντας τη διαφορά στους 5 βαθμούς από την κορυφή και μπήκε γερά ξανά στο «κόλπο» του τίτλου.
Στο ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο της ομάδας σε αγώνα Super League, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και δίκαια πήρε το διπλό, με τον Ροντινέι να κάνει μια ανάρτηση όλο νόημα μετά τη μεγάλη νίκη επί του Δικεφάλου του βορρά.
Οι Πειραιώτες επικράτησαν 4-1 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έχοντας Ποντένσε και Ελ Κααμπί σε μεγάλη βραδιά και ο Βραζιλιάνος έγραψε για σεβασμό στα social media.
Ένας από τους παίκτες που είχαν μεγάλα κέφια ήταν και ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος έγραψε στο Instagram για το ματς: «Τον Θρύλο θα τον σέβεστε. Εξαιρετικό παιχνίδι παιδιά. Ας συνεχίσουμε…».
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, τα Καλογεράκια πηγαίνουν στο Μουσείο Καζαντζάκη και παρουσιάζουν μία συναυλία εμπνευσμένη από τον λόγο και την αλληλογραφία του Νίκου Καζαντζάκη