Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Τάισον και περιμένει την απόφαση

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Τάισον και περιμένει την απόφαση

Ο Τάισον επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και περιμένει την απόφαση για το εάν θα μπορεί να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ αν τελικά ο Τάισον θα μπορέσει να βοηθήσει τον Δικέφαλο του Βορρά να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου ματς και να είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος άσος αποβλήθηκε στο πρώτο ματς της Τούμπα με την ποινή της τιμωρίας του να είναι δύο αγωνιστικές. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έκαναν έφεση κατά της απόφασης με την εκδίκαση της να διεξάγεται το πρωί της Τετάρτης (21/2).

«Μέσα» ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, θεραπεία έκανε ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ.

Πάντως ο Τάισον που αντιμετώπιζε ένα μυϊκό πρόβλημα, μπήκε κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας (19/2) και θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ένα κακό βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή για τον Δικέφαλο. Ένα βράδυ που πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω, να βγάλει αντίδραση και την Τετάρτη να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία.Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (20.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024