Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανήμερα του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ η απόφαση για Μπακασέτα και Τάισον

Ανήμερα του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ η απόφαση για Μπακασέτα και Τάισον

Την Τετάρτη (21/2) το πρωί θα εκδικαστεί η έφεση που έχουν καταθέσει Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τις ποινές των Μπακασέτα και Τάισον.

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του επαναληπτικού της Λεωφόρου (21/2) θα μάθουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αν θα έχουν στην διάθεση τους Τάσο Μπακασέτα και Τάισον.

Αμφότεροι αποβλήθηκαν στο πρώτο ματς της Τούμπας και τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές.

Οι δύο ομάδες άσκησαν έφεση κατά της απόφασης, οι οποίοι αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη το πρωί (10:00). Η απόφαση θα βγει άμεσα οπότε για τους δύο παίκτες θα αποσαφηνιστεί λίγες ώρες πριν τη σέντρα (19:00) αν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, σε περίπτωση προφανώς που «πέσει» η ποινή τους. Έτσι ο Τάισον θα ταξιδέψει με την αποστολή του Δικεφάλου στην Αθήνα και αν του επιτραπεί να αγωνιστεί τότε θα τεθεί άμεσα στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Τα λέμε την Τετάρτη»

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή της στα social media, έδωσε… ραντεβού με τον κόσμο του συλλόγου για την Τετάρτη (21/2).

Στη φωτογραφία της ανάρτησης μάλιστα είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο διεθνής άσος θα βρίσκεται στην αποστολή του Τριφυλλιού και θα είναι στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εκτός θα είναι οι Βέρμπιτς και Χουάνκαρ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024