Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Η πρωτοβουλία Κασσελάκη ακύρωσε το συνέδριο» - «Βόμβες» Ραγκούση

ΣΥΡΙΖΑ: «Η πρωτοβουλία Κασσελάκη ακύρωσε το συνέδριο» – «Βόμβες» Ραγκούση

Μπαρούτι μυρίζει στον ΣΥΡΙΖΑ που ψάχνει να βρει βηματισμό λίγο πριν το συνέδριο και μετά το ερωτηματολόγιο με τα ταυτοτικά ερωτήματα που αναρτήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος.

«Ένα πρόωρο blame game ενόψει ευρωεκλογών» βλέπει το έμπειρο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετά την αιφνιδιαστική κίνηση από τον Στέφανο Κασσελάκη να θέσει μέσω του iSYRIZA στην κρίση των μελών θέματα όπως το όνομα, το λογότυπο, η δομή και η ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος.

Με την Πολιτική Γραμματεία να βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Ραγκούσης απασφάλισε λέγοντας πως «δυστυχώς το ερωτηματολόγιο με τα συγκεκριμένα ταυτοτικά ερωτήματα που θέτει, εκ των πραγμάτων, έληξε το συνέδριο θέσεων πριν καν αυτό ξεκινήσει».

Θύελλα πριν το συνέδριο

Τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη του συνεδρίου η θαλασσοταραχή που ξέσπασε το Σαββατοκύριακο στο κόμμα της αξιωματικής δεν λέει να κοπάσει με τον πρώην υπουργό να επιρρίπτει ευθύνη στον πρόεδρο του κόμματος και τους συνεργάτες του «για μια σειρά από λανθασμένες πρωτοβουλίες που λήφθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες».

Τι αποτελεί «βαρύτατη προσβολή στα μέλη του κόμματος» σύμφωνα με τον Γ. Ραγκούση

Ο Γιάννης Ραγκούσης δηλώνει πως συμφωνεί με το ερωτηματολόγιο και με τη δυνατότητα «τα μέλη να εκφραστούν και να πουν τη γνώμη τους για σειρά θεμάτων που πρέπει να τίθενται όμως με το σωστό επιστημονικά τρόπο» αλλά διαφωνεί με τον πρόεδρο που «ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα των όσων απαντήσουν τα μέλη» γιατί «αυτό θα είναι βαρύτατη προσβολή στα μέλη του κόμματος που θα συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανέφερε πως «δυστυχώς το ερωτηματολόγιο με τα συγκεκριμένα ταυτοτικά ερωτήματα που θέτει, εκ των πραγμάτων, έληξε το συνέδριο θέσεων πριν καν αυτό ξεκινήσει. Με άλλα λόγια το συνέδριο αναβλήθηκε ήδη».

Ο Γιάννης Ραγκούσης φέρεται να ξεκίνησε την παρέμβασή του στην ΠΓ αναφέροντας πως «υπάρχει ένας ελέφαντας μέσα στο δωμάτιο. Κι αυτός δεν είναι ούτε το ερωτηματολόγιο ούτε το συνέδριο. Είναι η συνεχής υποχώρηση της κοινωνικής και δημοσκοπικής επιρροής του κόμματος».

Sports in

Παράταση σε πληρωμές φόρων που έληγαν στις 30 Απριλίου

Παράταση όλων των φορολογικών υποχρεώσεων, ΦΠΑ, τελών και βεβαιωμένων οφειλών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024