Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Μώραλης: «Το μεγάλο έργο για αυτήν τη θητεία είναι η δημιουργία ενός εμβληματικού  Δημαρχείου»

Γ. Μώραλης: «Το μεγάλο έργο για αυτήν τη θητεία είναι η δημιουργία ενός εμβληματικού Δημαρχείου»

Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση της B΄ Δημοτικής Κοινότητας: «Το μεγάλο έργο για αυτήν τη θητεία είναι η δημιουργία ενός εμβληματικού Δημαρχείου, που θα αντανακλά την ιστορία και το μέλλον του Πειραιά».

Στα μεγάλα έργα της Δημοτικής Αρχής στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα, καθώς και σε μια σειρά παρεμβάσεων για την αναβάθμισή της, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, o οποίος μαζί με τον γιο του Πέτρο, παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Κοινότητας.

Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι, και η Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα βρίσκεται στο επίκεντρο τα επόμενα χρόνια, σημειώνοντας ότι το μεγάλο έργο της για αυτήν τη θητεία – αφού ο Πύργος ανοίγει και επίσημα τις πύλες του το επόμενο διάστημα και λειτουργούν το μετρό και το τραμ – είναι η δημιουργία ενός εμβληματικού Δημαρχείου, στο κτήριο της πρώην Ραλλείου, στο κέντρο της πόλης, το οποίο θα αντανακλά την ιστορία και το μέλλον του Πειραιά. «Να αναδείξουμε το Δημοτικό Θέατρο, τη Ξυλαποθήκη, τον σταθμό του μετρό και να αναβαθμίσουμε τον Τινάνειο Κήπο», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης. Επιπλέον, ανέφερε ότι «με σκληρή δουλειά θα βελτιώσουμε την εικόνα και τη λειτουργικότητα των δρόμων και των πεζοδρομίων».

Τέλος, ευχήθηκε στον νέο Πρόεδρο και στο Κοινοτικό Συμβούλιο υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Παναγιώτης Μαστρονικόλας ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τον Δήμαρχο Πειραιά και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τόνισε ότι μαζί με το Κοινοτικό Συμβούλιο θα προσπαθήσουν να βρίσκουν λύσεις σε θέματα που απασχολούν τους δημότες, προκειμένου να βελτιωθεί, όσο το δυνατόν, η καθημερινότητά τους.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Άννα Ζαντίδου.

Ποιοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Τους παρευρισκόμενους ψυχαγώγησε η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: οι Βουλευτές Α΄ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος και Νίκος Βλαχάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Λεωνίδας Μανωλάκος, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης (ΑΜΚΕ) Σταύρος Βοϊδονικόλας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Παπαγεωργίου και Δημήτρης Κατσικάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Αβραμίδης, Δημήτρης Καρύδης, Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Παναγιώτης Ρέππας, Αντώνης Μοραντζής, Χαρουτιούν Μαρκαριάν, Γρηγόρης Καψοκόλης, Κυριακή Μπουρδάκου, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, Αλεξάνδρα – Γερασιμούλα Τουμαζάτου, Γιώργος Βίτσας, Δημήτρης Αράπης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες», Γιώργος Γαβρίλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελίνα Βερυκάκη, Άγγελος – Ιωάννης Μπουλντούμης, Αλέξανδρος Κοτέας, οι Πρόεδροι των Α, Γ΄ και Ε΄ Δημοτικών Κοινοτήτων Δημήτρης Πεφάνης, Όλγα Πυκνάδα και Παναγιώτα Θειακούλη – Βοϊδονικόλα αντίστοιχα, Κοινοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δέσποινα Αρβανίτου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά Μιχάλης Αγρανιώτης, η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» Δήμητρα Κούβαρη κ.ά.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024