Και τα υπέροχα με τη διαιτησία της Super League συνεχίζονται με τον Ολυμπιακό σταθερά στο σημάδι από ρέφερι και VAR. Προηγήθηκαν οι Ερυθρόλευκοι στην Τούμπα στο 29΄με τον Φραν Ναβάρο εκμεταλλευόμενοι την ανωτερότητα τους, η διαιτησία όμως έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει με συνοπτικές διαδικασίες στο παιχνίδι.
Πιο συγκεκριμένα στο 39΄και ενώ ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας λίγο πάνω από τη μεσαία γραμμή, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ γκρεμίζει στον αγωνιστικό χώρο τον Ροντινέι.
Η προφανής παράβαση όμως δεν σφυρίζεται και ο ΠΑΟΚ με μια μεγάλη πάσα στέλνει τη μπάλα στην περιοχή του Πασχαλάκη. Εκεί όπου ο Κιρίλ Ντεσπότοφ με ωραίο σουτ ισοφάρισε το ματς, έπειτα από «δώρο» του Ορτέγκα (δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα σωστά).
Φυσικά στο ποδόσφαιρο του VAR αυτό το γκολ δεν θα μπορούσε να μετρήσει. Διότι η βοήθεια της τεχνολογίας γυρίζοντας τη φάση πίσω θα έβλεπε το ξεκάθαρο φάουλ του Κωνσταντέλια υποδεικνύοντας την σχετική ποινή.
Όπως όμως ο διαιτητής Κρίστιαν Ντίνγκερτ, έτσι και ο VARίστας Περλ Γκίντερ δεν μπόρεσε να… εντοπίσει το προφανές. Δεν το είδε ούτε ο Γερμανός διαιτητής, δεν το είδε και ο Γερμανός VARίστας το επιθετικό φάουλ. Και κάπως έτσι ένα δεδομένα άκυρο γκολ μετρά κανονικά. Και ξαναβάζει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από το instant replay φαίνεται ο Μουργκ να στοπάρει την μπάλα με το χέρι κάτι το οποίο επίσης δεν είδαν διαιτητής και VAR.
Η σπουδαία Λίντσεϊ Βον των 11 μεταλλίων σε Ολυμπιακούς και Παγκόσμια Πρωταθλήματα ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι έχει υποστεί κάταγμα κνήμης, όμως ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα με το οποίο δεν δείχνει διάθεση να τα παρατήσει, αν και ήδη 41 ετών...
Ο Μάικλ Κάρικ αναφέρθηκε στον οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει το βράδυ της Τρίτης την πέμπτη σερί νίκη της ομάδας του προκειμένου να ολοκληρωθεί το μαρτύριό του και να πάει επιτέλους για κούρεμα!