Λίγες ημέρες πριν οι αποστολές των οκτώ ομάδων του Final 8 του Κυπέλλου αναχωρήσουν για το Ηράκλειο της Κρήτης, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας δήλωνε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα μέχρι… τέλους για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Βλέπετε ο 33χρονος γκαρντ είχε ξεχάσει πως αυτός και η ομάδα του είχαν χάσει με διαφορά 25 πόντων στην Ρόδο και στον τελικό του Super Cup.
Έτσι λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του σημερινού τελικού στην Κρήτη εκεί όπου και ο δεύτερος τίτλο της σεζόν έκανε… φτερά για το τριφύλλι, οι οπαδοί των Πειραιωτών θέλησαν να τον πικάρουν φωνάζοντας ρυθμικά «βάλτε μέσα τον Σλούκα».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!