Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του

Ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής και η σύζυγος του Ειρήνη μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι όπου διέμεναν ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του Ειρήνη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αναγνωστοπούλου. Τόσο ο Μανώλης Μαυρομμάτης όσο και η σύζυγός του βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος που τυλίχθηκε στις φλόγες. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Σοβαρά εγκαύματα για το ζεύγος Μαυρομμάτη

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ ο Μανώλης Μαυρομμάτης φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματος του και η σύζυγος του φέρει πιο σοβαρά εγκαύματα στο 40% του σώματος της.

Οι γιατροί του νοσοκομείου διενεργούν δεύτερο κύκλο εξετάσεων

Η σύζυγος του έχει βαρύτερη κλινική εικόνα και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη ενώ και οι δυο νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων της πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου.

Οι γιατροί του νοσοκομείου διενεργούν δεύτερο κύκλο εξετάσεων για τους δύο τραυματίες, ενώ αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας τους.

Να σημειωθεί πως όταν ξέσπασε η φωτιά το ζευγάρι κοιμόταν ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα όπου μένουν. Ταχύτατη ήταν η αντίδραση του ΕΚΑΒ καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το ζεύγος Μαυρομμάτη στο νοσοκομείο.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024