Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μετά από φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι

Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μετά από φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι

Ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής και η σύζυγος του Ειρήνη μεταφέρθηκαν στο «Γεννηματάς» με έντονο πρόβλημα δύσπνοιας

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα περίπου στις 5 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, όπου διέμεναν ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του Ειρήνη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αναγνωστοπούλου

Τόσο ο Μανώλης Μαυρομμάτης όσο και η σύζυγός του βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος που τυλίχθηκε στις φλόγες. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαυρομμάτης και η σύζυγός του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Μαυρομμάτης νοσηλεύται στη μονάδα εγκαυμάτων, ενώ η σύζυγός του είναι διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι γιατροί του νοσοκομείου διενεργούν δεύτερο κύκλο εξετάσεων για τους δύο τραυματίες, ενώ αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας τους.

Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως όταν ξέσπασε η φωτιά το ζευγάρι κοιμόταν και τη γλίτωσε οριακά, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα όπου μένουν.

Από εκεί και πέρα, ταχύτατη ήταν και η αντίδραση του ΕΚΑΒ καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το ζεύγος Μαυρομμάτη στο νοσοκομείο με έντονο πρόβλημα δύσπνοιας.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024