Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο απόκτημα του Νεϊμάρ: Η εντυπωσιακή Rolls - Royce Ghost των 315.000 € (pics+vid)

Το νέο απόκτημα του Νεϊμάρ: Η εντυπωσιακή Rolls – Royce Ghost των 315.000 € (pics+vid)

Ο Βραζιλιάνος έχει συλλογή με αυτοκίνητα συνολικής αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ.

Ένα ακόμα υπερπολυτελές αμάξι πρόσθεσε στη συλλογή του ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Αλ Χιλάλ απέκτησε την εντυπωσιακή Rolls – Royce Ghost, η οποία μάλιστα είναι δεύτερης γενιάς και σύμφωνα με τους ειδικούς κοστίζει 315.000 €.

Ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός μάλιστα ανέβασε στα social media φωτογραφίες από το νέο του απόκτημα, προσθέτοντας ως σχόλιο στην ανάρτηση: «το νέο μου παιδί».

Η Rolls – Royce Ghost που αγόρασε ο Νεϊμάρ έχει τελική ταχύτατα 250 χιλιόμετρα/ώρα, ενώ κάνει τα 0-100 σε 4.8 δευτερόλεπτα.

Η συλλογή του

Το περασμένο καλοκαίρι είχε αγοράσει μια Aston Martin DBX και μία Lamborghini Huracan, ενώ στο γκαράζ του υπάρχει επίσης μια Bentley Continental GP. Αυτοκίνητα που κοστίζουν σχεδόν 600.000 €, ενώ μαζί με την Rolls – Royce Ghost που απέκτησε, αλλά και κάποια άλλα αυτοκίνητα που διαθέτει, η συλλογή του έχει ξεπεράσει σε συνολική αξία το 1 εκατ. ευρώ.

Βέβαια το συγκεκριμένο ποσό είναι «ψίχουλα» για τον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στον κόσμο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει κάνει μια «μυθική» συμφωνία με την Αλ Χιλάλ και βλέπει κάθε εβδομάδα τον τραπεζικό λογαριασμό του να μεγαλώνει κατά 2 εκατ. ευρώ και ετησίως κατά 100 εκατ. ευρώ.

Ο Νεϊμάρ είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Σαουδική Αραβία, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αμείβεται από την Αλ Νασρ με ένα χρυσό συμβόλαιο που του αποφέρει εβδομαδιαίες απολαβές 3.8 εκατ. ευρώ. Μια συνεργασία η οποία τον κάνει πλουσιότερο κάθε χρόνο κατά 200 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ίδια χρήματα με τον Νεϊμάρ παίρνει ο Καρίμ Μπενζεμά από την Αλ Ιτιχάντ.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024