Αντίστροφα για τα πρώτα παιχνίδια της στα προκριματικά του Eurobasket του 2025 μετράει η Εθνική ανδρών. Στο πρώτο «παράθυρο» της διοργάνωσης, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (23/2) και στη συνέχεια την Ολλανδία στη Χάγη (26/2).
Η «γαλανόλευκη» θα αρχίσει την προσεχή Δευτέρα (19/2) την προετοιμασία της για τα δύο παιχνίδια, με την πρώτη συγκέντρωση των διεθνών να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στο ΣΕΦ, ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.
Υπενθυμίζεται ότι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, έχει καλέσει 16 παίκτες στην προετοιμασία της εθνικής.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.