Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χασάν Νασράλα: Το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα για τον θάνατο αμάχων στον Λίβανο

Χασάν Νασράλα: Το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα για τον θάνατο αμάχων στον Λίβανο

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ σε τηλεοπτικό του διάγγελμα τόνισε ότι η λιβανέζικη οργάνωση θα απαντήσει στις επιθέσεις του Ισραήλ

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα προειδοποίησε σήμερα ότι το Ισραήλ «θα πληρώσει με αίμα» για τους δέκα αμάχους που σκοτώθηκαν αυτήν την εβδομάδα στον Λίβανο, διαβεβαιώνοντας ότι οι πύραυλοι ακριβείας που διαθέτει η οργάνωσή του μπορούν να φτάσουν μέχρι το νότιο τμήμα του Ισραήλ.

Συνεχίζονται οι εχθροπραξίες ανάμεσα στις IDF και τη Χεζμπολάχ στα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

«Οι γυναίκες και τα παιδιά μας σκοτώθηκαν (…) ο εχθρός θα πληρώσει το τίμημα για το αίμα τους που χύθηκε» είπε ο ηγέτης του ισλαμιστικού, λιβανέζικου κινήματος, σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση. Υποστήριξε ότι η Χεζμπολάχ διαθέτει «τεράστιο» αριθμό πυραύλων ακριβείας που μπορούν να καλύψουν όλο το ισραηλινό έδαφος, «από το Κιριάτ Σμόνα (στα βόρεια) μέχρι το Εϊλάτ (στα νότια)».

Ο Νασράλα κατηγόρησε το Ισραήλ ότι βάζει σκόπιμα στο στόχαστρο τους αμάχους, λέγοντας ότι θα μπορούσε να αποφύγει να τους σκοτώνει.

«Η απάντηση στη σφαγή θα είναι η συνέχιση του έργου της αντίστασης στο μέτωπο και η κλιμάκωση του έργου της αντίστασης στο μέτωπο» είπε.

Η ανάρτηση του Al Mayadeen για το διάγγελμα Νασράλα

Λίγο αργότερα από το τηλεοπτικό διάγγελμα του Νασράλα, η Χεζμπολάχ δήλωσε ότι στόχευσε με πυραύλους δομή του ισραηλινού στρατού στα Αγροκτήματα Σεμπαά στα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν και προκάλεσε θύματα.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024