Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάικ Τζέιμς, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός

Ο Μάικ Τζέιμς, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός

Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο του γαλλικού κυπέλλου και μίλησε για την Ελλάδα, αλλά και τους δύο «αιωνίους».

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους γκαρντ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και έχει ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από την Ελλάδα και τον Κολοσσό Ρόδου το 2014.

Ο Αμερικανός γκαρντ λοιπόν μίλησε για την καριέρα του και την παρουσία του στην Ελλάδα τόσο στη Ρόδο όσο και στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι πάντα ήθελε να πάει στο ανώτερο επίπεδο και να παίζει με τους καλύτερους. Για αυτό τον λόγο και στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι ο στόχος του ήταν να παίξει εκεί όταν βρισκόταν στην Ελλάδα και τον Κολοσσό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζέιμς εκτός από τον Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε δύο φορές στην καριέρα του, ακούστηκε πολύ έντονα το περασμένο καλοκαίρι και για τον Ολυμπιακό, ενώ πλέον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 και αναμένεται να πάρει το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, αφού λέγεται ότι δύσκολα θα ανανεώσει με τη Μονακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέιμς:

«Νομίζω ότι αυτό που κάναμε τα τελευταία τρία χρόνια στη Μονακό φέρνει περισσότερη προβολή στο γαλλικό πρωτάθλημα συνολικά. Όσο περισσότερο σέβεται ο κόσμος ακόμα και μία ή δύο γαλλικές ομάδες, τόσο μεγαλύτερη αξία θα φέρει στο πρωτάθλημα και τόσο περισσότεροι παίκτες που αναζητούν προσωπική προβολή θα θέλουν να έρθουν εδώ. Θα πουν στον εαυτό τους ότι θα μπορούν να αντιμετωπίσουν την Βιλερμπάν ή τη Μονακό. Είναι πάντα καλό να σε βλέπουν και πηγαίνεις στο ανώτερο επίπεδο», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο του γαλλικού Leaders Cup LNB.

«Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν πήγα στην Ελλάδα. Είπα στον εαυτό μου ότι θα παίξω στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Είναι το ίδιο πράγμα», είπε.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024