Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετήσια εκδήλωση του προσωπικού των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά

Ετήσια εκδήλωση του προσωπικού των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά

Διαρκής η στήριξη του Δήμου Πειραιά στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης.

Η ετήσια εκδήλωση της Διεύθυνσης των Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου, πραγματοποιήθηκε χθες στην κατάμεστη από εργαζόμενους αίθουσα συνεδριάσεων του κτηρίου του δήμου (Μακράς Στοάς 15).

Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία Ζηλάκου, μιλώντας στους εργαζόμενους, αφού τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, τόνισε ότι «στόχος και αυτή την χρονιά είναι να συνεχιστεί η καλή και παραγωγική δουλειά, όπως ακριβώς συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στους Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς. Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών είναι στην αγκαλιά μας, μέσα σε περιβάλλον αγάπης και δημιουργικότητας, με σύγχρονα παιδαγωγικά προγράμματα και με πολυποίκιλες εκπαιδευτικές δράσεις».

Διαρκής στήριξη από τον Δήμο Πειραιά

Στη συνέχεια, η κα Ζηλάκου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, για την στήριξη και συμπαράστασή του, τη Διευθύντρια κα Ειρήνη Βασίλαινα, τις Προϊσταμένες και όλο το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών για το έργο που επιτελούν και για την ποιοτική δουλειά που γίνεται καθημερινά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν : Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Χαρουτιούν Μαρκαριάν, ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρης Πεφάνης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Αγγελιδάκης και Ηλίας Χατζηκώστας, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής και Δέσποινα Αρβανίτου αντίστοιχα και οι εργαζόμενοι στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024