Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα: Στην αυτοκτονία του 76χρονου η λύση του μυστηρίου - Τι ερευνά η Αστυνομία για το μακελειό

Γλυφάδα: Στην αυτοκτονία του 76χρονου η λύση του μυστηρίου – Τι ερευνά η Αστυνομία για το μακελειό

Οι λόγοι για τους οποίους έβαλε τέλος στη ζωή του κρύβουν το μυστικό της δολοφονικής επίθεσης του 76χρονου στη ναυτιλιακή εταιρεία

Το ενδεχόμενο εμπλοκής άλλου προσώπου στην τριπλή δολοφονία στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και την αυτοκτονία του 76χρονου δράστη εξετάζει η αστυνομία χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάποιο στοιχείο να οδηγεί σε αυτό το σενάριο.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι η υπόθεση, ως εγκληματική ενέργεια, ουσιαστικά έχει κλείσει με τους λόγους που οδήγησαν τον δράστη στο δολοφονικό αμόκ να τους έχει πάρει μαζί του στον τάφο.

Γιατί αυτοκτόνησε

Για όσους θέλουν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη σε αυτή την υπόθεση πρέπει να αναζητήσουν τους λόγους για τους οποίους ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του, επισημαίνουν κύκλοι με εμπειρία σε παρόμοιες υποθέσεις.

Τα σενάρια για τα κίνητρα που είχαν ακουστεί τις πρώτες ημέρες, όπως η απόλυση ή άλλοι οικονομικοί λόγοι πλέον έχουν καταρρεύσει και δεν φαίνεται να ευσταθούν.

Προσωπικοί λόγοι

Όλο δείχνουν ότι προσωπικοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον 76χρονο να βγει εκτός εαυτού με τραγικό αποτέλεσμα τις τρεις δολοφονίες μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία και την αυτοκτονία του.

Παρ’ όλα αυτά οι αστυνομικές αρχές έχουν την υποχρεώσει να αποκλείσουν οποιαδήποτε πιθανότητα στην όλη υπόθεση να εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο, είτε ως ηθικός αυτουργός είτε ως συνεργός σε αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Για τον λόγο αυτό η έρευνα συνεχίζεται και επικεντρώνεται κυρίως στις επικοινωνίες που είχε πριν την δολοφονική επίθεση ο 76χρονος.

Οι επαφές πριν τις δολοφονίες

Αυτό που εξετάζεται είναι αν λίγη ώρα ή μερικές ώρες πριν, ο δράστης μίλησε με κάποιο άλλο πρόσωπο και τι ειπώθηκε.

Επίσης εξετάζεται ποιες ήταν οι επαφές και οι συναντήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες.

Στο πλαίσιο αυτό έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να εξετασθεί το τηλέφωνο του 76χρονου ενώ εξετάζονται και διάφοροι μάρτυρες.

Η κατάθεση της Δέσποινας

Παράλληλα όπως έχει ειπωθεί, πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης για τον 76χρονο θα φωτιστούν από την κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση που έχασε την αδερφή της και τον σύζυγό της από την δολοφονική επίθεση του δράστη. Η Δέσποινα Καρνέση γνώριζε πάρα πολύ καλά τον 76χρονο αλλά και τη διαμάχη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Ωστόσο μέχρι τώρα η ίδια δεν έχει μιλήσει στην αστυνομία. Ενδέχεται μετά τις κηδείες των αγαπημένων της προσώπων που έγιναν σήμερα, θα καταθέσει για την υπόθεση τις επόμενες ημέρες.

Ένα άλλο πρόσωπο κλειδί είναι η αδερφή του 76χρονου που επίσης θα κληθεί να καταθέσει.

Άδειο το σπίτι στην οδό Τσιτσάνη

Ένα σημείο που ερευνάται από την Αστυνομία είναι το περιβόητο σπίτι για το οποίο φέρεται να βγήκε εκτός εαυτού ο 76χρονος.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος το σπίτι στην οδό Τσιτσάνη που φέρεται να είχε παραχωρηθεί στον 76χρονο από την οικογένεια, ερευνήθηκε από την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι εκεί δεν έμενε κάποιος.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που το ερεύνησα, δεν παρουσιάζονται ίχνη παραμονής κάποιου ατόμου. Μάλιστα, δεν υπήρχαν καθόλου ρούχα και το μόνο που βρέθηκε ήταν κάποια παλιά διαβατήρια. Επίσης, οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως είχαν να δουν τον δράστη πολύ καιρό σε αυτό το σπίτι.

Το στοιχείο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως ο 76χρονος να αναφερόταν σε κάποιο άλλο σπίτι που διέμενε ίσως και με άλλο ή άλλα πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι 76χρονος δεν είχε οικογένεια.


Τέλος ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε πως παρά το γεγονός πως είχε απολυθεί εδώ και ένα χρόνο, η κάρτα εισόδου του στην εταιρία ήταν ακόμη ενεργή.

Μάλιστα νεότερες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο Άρης με την Μαρία, την Δέσποινα και τον Βλασσάκη είχαν πάει μαζί ταξίδι σε κοινές διακοπές ενώ ήταν σε εξέλιξη η ενδοοικογενειακή αντιδικία με τον Σπύρο Καρνέση.
Αυτό συνέβη το καλοκαίρι πριν την πανδημία του κορονοϊού.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024