Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το γκρι μανικιούρ είναι η πιο stylish επιλογή του φετινού χειμώνα

Το γκρι μανικιούρ είναι η πιο stylish επιλογή του φετινού χειμώνα

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει

Ολοι αγαπάμε τα πολύχρωμα μανικιούρ, αλλά κάποιες φορές μας αρέσει το μαύρο και το άσπρο – ή, σε αυτή την περίπτωση κάτι ανάμεσα στα δύο. Ναι, μιλάμε για γκρι νύχια. Η ανοιχτόχρωμη και σκούρα απόχρωση των νυχιών έχει αποδειχτεί ότι έχει γίνει ανάρπαστη ανάμεσα στους λάτρεις της ομορφιάς στο Instagram και στην πραγματική ζωή, με το #graynails να είναι η πιο stylish επιλογή του φετινού χειμώνα

Σε αντίθεση με κάποιες άλλες τάσεις στα νύχια, τα γκρι νύχια είναι απίστευτα ευέλικτα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι για να διαλέξετε. Είτε θέλετε να φορέσετε μια απόχρωση με ζεστή βάση, μια dusty απόχρωση ή ένα χρώμα εμπνευσμένο από τον γρανίτη, όλα βρίσκονται μέσα στο φάσμα του γκρι. Και, αν θέλετε να γίνετε δημιουργική, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε μια διαφορετική απόχρωση του γκρι για κάθε νύχι για να πετύχετε δύο τάσεις με μία κίνηση. Φυσικά, αυτό θα απαιτούσε πρώτα να ανακαλύψετε τα καλύτερα γκρι βερνίκια νυχιών που έχει να σας προσφέρει η αγορά ομορφιάς.

Το ανοιχτό ουδέτερο γκρι είναι τόσο απαλό που είναι σχεδόν λευκό. Για να βεβαιωθείτε ότι θα φαίνεται γκρι στα νύχια σας, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον δύο στρώσεις από το βερνίκι χωρίς τοξίνες.  Και, όπως πάντα, ξεκινήστε με μια στρώση βάσης.

Αν τα νύχια σας σπάνε εύκολα εφαρμόστε σκληρυντικό Νυχιών Mavala Switzerland Scientifique K+ Pro με Κερατίνη 5ml. Το MAVALA SCIENTIFIQUE K+ σκληραίνει το νύχι χάρη σε ένα επιστημονικό δραστικό συστατικό που βελτιώνει τη συνοχή των ινών της κερατίνης, επιτρέποντας έτσι στις τρεις βασικές στρώσεις του νυχιού να συνδεθούν μεταξύ τους.

Περιέχει επίσης δάκρυα Μαστίχας, μία κόμη που εξάγεται από το δέντρο μαστίχας , το οποίο βοηθά στη φυσική κερατίνωση των νυχιών, ενισχύοντάς τα.

Επιλέξτε μια απαλή μπλε-γκρι απόχρωση η οποία φαίνεται ιδιαίτερα αιθέρια κατά τη μετάβαση στο χειμώνα. Μιμείται το χρώμα του πρώτου χιονιού του χειμώνα και δείχνει ονειρική.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν ακόμη και πρασινωπές-γκρι αποχρώσεις στο χρωματικό φάσμα. Έτσι, αν δεν μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μοβ και μπλε αποχρώσεις, σκεφτείτε αυτό το πιο γήινο γκρι για μια εξίσου γοητευτική τελική εμφάνιση.

Όσο πιο σκούρο είναι το γκρι, τόσο πιο τολμηρή είναι η εμφάνιση, ενώ αν θέλετε να δώσετε να περισσότερη λάμψη στα νύχια σας δοκιμάστε ασημί αποχρώσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ακολουθήστε μια θεραπεία νυχιών εφαρμόζοντας τη θεραπεία Νυχιών Essie Treat Love & Color με Χρώμα με Πινέλο Minimally Modest 13.5ml

Θα έχετε πιο δυνατά νύχια σε μόλις 1 εβδομάδα. 60% λιγότερο ξεφλούδισμα και 35% λιγότερο σπάσιμο.

Ολα τα προϊόντα περιποίησης άκρων μπορείτε να τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που σας χρειάζεται και θα τα παραβάλετε εύκολα, στην ώρα τους στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει κάθε μέρα με διαφορετικές εκπλήξεις. Τώρα με κάθε παραγγελία σας κάνει δώρο κουπόνι 5€ για την επόμενη σας αγορά! Και το καλύτερο; Οσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024