Υπενθυμίζεται ότι το πρωί διακόπηκε η κυκλοφορία από το ύψος του καζίνο.
Σημειώνεται πάντως πως κατά τη διάρκεια της Πέμπτης σημειώθηκαν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το μεγαλύτερο ύψος βροχής έως τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης σημειώθηκε στους ποταμούς Λασιθίου και ήταν ίσο με 94 mm, ενώ τα οκτώ μεγαλύτερα ημερήσια ύψη βροχής παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)










































![Πως ξεκίνησαν οι νέες επιθέσεις ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν στην Μέση Ανατολή [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/kuwait1-315x220.jpg)

![Συγκλονισμένη η Ιταλία για «τα φαντάσματα που μαζεύουν φράουλες» – Έκαψαν τέσσερις εργάτες ζωντανούς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/mafia-italia-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442