Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Ελισάβετ ένιωσε άβολα στον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν

Γιατί η Ελισάβετ ένιωσε άβολα στον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν

Ένα νέο βιβλίο εστιάζει στις σχέσεις της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Γιατί είχε νιώσει άβολα στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί για τη βασιλική οικογένεια αναφέρεται στο πώς αισθανόταν η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ την περίοδο του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το τελευταίο βιβλίο της Ingrid Sweard, My Mother and I, εξετάζει προσεκτικά τον δεσμό του βασιλιά Καρόλου με την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

Μοιράζεται επίσης πληροφορίες αναφορικά με τη σχέση της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ήταν πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ που όλοι πίστευαν ότι θα την παραδώσει ο πατέρας της. Τα σχέδια άλλαξαν όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς, με τον βασιλιά Κάρολο να προσφέρεται να το κάνει.

Σύμφωνα με την Ingrid Sweard, η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ δεν αισθανόταν άνετα με τον τότε πρίγκιπα της Ουαλίας να συνοδεύει τη Μέγκαν Μαρκλ στον διάδρομο του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Winsdor, μπροστά σε εκατομμύρια θεατές.

Η τελετή που απογοήτευσε την Ελισάβετ

Δεν ήταν το μόνο όμως που ενόχλησε την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Φέρεται να μην ήταν και πολύ ικανοποιημένη με την ίδια την τελετή, με μεγάλο μέρος της ανησυχίας της να προέρχεται από το ζωηρό κήρυγμα του Αμερικανού αρχιεπισκόπου Michael Curry.

Η ομιλία του ήταν λίγο διαφορετική από ό,τι είχαν συνηθίσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σε ό,τι αφορά τη διάρκεια, τον παθιασμένο τρόπο ομιλίας και τα θέματα που καλύπτονταν.

Προς το τέλος του κηρύγματός του διαβεβαίωσε όποιον δυσκολευόταν να επικεντρωθεί ότι είχε σχεδόν τελειώσει. «Πρέπει να παντρευτούμε όλοι» σχολίασε χαρακτηριστικά, κάτι που προκάλεσε το γέλιο στους καλεσμένους αλλά και στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ ξαφνιάστηκε από τα παθιασμένα ξεσπάσματα του Αμερικανού Αρχιεπισκόπου, σύμφωνα με την Ingrid Sweard.

Στο βιβλίο περιγράφεται και η ταραχώδης σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Ήταν όλο και πιο αναστατωμένη με τις δημόσιες κινήσεις του πρίγκιπα Χάρι τόσο πριν όσο και μετά τον γάμο και η σχέση τους είχε καταστραφεί πολύ ως αποτέλεσμα.

Η Ingrid Sweard αναφέρεται και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα που φέρεται να είχε κάνει μια εκπληκτική παρατήρηση για τον νεαρό τότε πρίγκιπα Χάρι. «Η Νταϊάνα μου είπε κάποτε ότι «ο Γουίλιαμ είναι πολύ ευαίσθητος και ο Χάρι πολύ ζωηρός».

Ανησυχούσε μάλιστα, όπως υποστηρίζει στο βιβλίο, πως ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να κληρονόμησε ορισμένα από τα πιο μη ελκυστικά χαρακτηριστικά του πατέρα του βασιλιά Καρόλου.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024