Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Russell Brand αρνείται την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση - «Δεν ήμουν μεθυσμένος»

Ο Russell Brand αρνείται την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση – «Δεν ήμουν μεθυσμένος»

Ο Russell Brand αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς από γυναίκα ηθοποιό πως της επιτέθηκε σεξουαλικά στα γυρίσματα ταινίας.

Ο Russell Brand αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες πως μέθυσε σε ένα πλατό και επιτέθηκε σεξουαλικά μια ηθοποιό. Υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αληθινοί οι ισχυρισμοί της, καθώς ήταν νηφάλιος εκείνη την εποχή.

Σε νέα νομικά έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ, o Russell Brand διαψεύδει κατηγορηματικά μια μήνυση στην οποία αναφέρεται ότι εξέθεσε το πέος του σε μια γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας «Arthur» και στη συνέχεια της επιτέθηκε σεξουαλικά στο μπάνιο.

Δεν είναι σε θέση να διακρίνει την υποκριτική από την πραγματικότητα

Ισχυρίζεται πως δεν θυμάται την ηθοποιό που τον μήνυσε για το περιστατικό του 2010, αναφέροντας πως ολόκληρη η αγωγή της βασίζεται στον ψευδή ισχυρισμό πως ήταν μεθυσμένος στο γύρισμα.

Ο Russell Brand υποστηρίζει απλώς ότι έπαιζε έναν μεθυσμένο στην ταινία και πως δεν έχει πάρει ναρκωτικά ή δεν έχει πιει γουλιά αλκοόλ από τις 13 Δεκεμβρίου του 2002. Ισχυρίζεται ότι ουσιαστικά ήταν 8 χρόνια νηφάλιος πριν από τη στιγμή της φερόμενης επίθεσης.

Στα έγγραφα που κατέθεσε ο δικηγόρος του Andrew Brettler, ο Russell Brand αναφέρει πως η γυναίκα «δεν είναι σε θέση να διακρίνει την υποκριτική από την πραγματικότητα».

Δεν την αναγνωρίζει

Αναφέρει πως η δουλειά του ήταν να «δρα σαν μεθυσμένος και να απεικονίζει έναν μεθυσμένο», αλλά «δεν ήπιε ούτε μια γουλιά αλκοόλ ούτε έκανε χρήση ναρκωτικών οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της παραγωγής».

Σύμφωνα με τη μήνυση που έχει καταθέσει η γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί, ο Russell Brand «εμφανίστηκε μεθυσμένος, μύριζε αλκοόλ και κουβαλούσε ένα μπουκάλι βότκα στο γύρισμα» πριν από τη φερόμενη επίθεση.

Ο Russell Brand αναφέρει από την πλευρά του πως το μπουκάλι ήταν απλώς ένα prop για την ταινία και δεν περιείχε πραγματικό ποτό.

Η γυναίκα υποστηρίζει πως ο Russell Brand την ακολούθησε στο μπάνιο και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Εκείνος από την πλευρά του υποστηρίζει πως ούτε αυτό είναι αλήθεια, αναφέροντας πως η μνήμη της είναι «ελαττωματική».

Η κατήγορος ισχυρίστηκε ότι προσελήφθη για να δουλέψει στην ταινία για τρεις ημέρες, αλλά δεν την κάλεσαν ξανά μετά την επίθεση που έγινε την πρώτη της ημέρα στη δουλειά.

Ο Russell Brand από την πλευρά του αναφέρει πως δεν την αναγνωρίζει με το όνομά της ή τη φωτογραφία της και δεν θυμάται να είχε καμία αλληλεπίδραση μαζί της.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024