Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Κόντρα στη Θέτιδα Βούλας με φόντο το Final-4 του Κυπέλλου

Ολυμπιακός: Κόντρα στη Θέτιδα Βούλας με φόντο το Final-4 του Κυπέλλου

Την Τετάρτη (14/2) τα κορίτσια του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Θέτιδα Βούλας, με στόχο την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου.

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται, την Τετάρτη (14/2), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Στις 17:30, τα κορίτσια του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Θέτιδα Βούλας, για τη φάση των «8» του θεσμού.

Στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι, που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Volley League, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και να περάσουν νικηφόρα από την έδρα της Θέτιδας, ώστε να πάρουν το εισιτήριο για το Final-4 (Λουτράκι, 8-10/3).

Δηλώσεις:

Μικαέλα Μλέινκοβα: «Αύριο, ξεκινάει μία νέα διοργάνωση για εμάς. Θέλουμε να προσεγγίσουμε επιθετικά το παιχνίδι και με υψηλή συγκέντρωση. Νομίζω, ότι αυτό θα είναι το κλειδί, για να είναι το παιχνίδι επιθετικό από την πλευρά μας, ώστε να μην αφήσουμε τη Θέτιδα να επιβάλλει αυτή το ρυθμό της, γιατί είναι μια επικίνδυνη ομάδα».

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι προέρχεται από την άνετη νίκη επί του Άρη με 3-0 σετ, με την οποία παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Volley League. Αυτή ήταν η 12η συνεχόμενη νίκη των ερυθρόλευκων (τελευταία του ήττα στην 6η αγωνιστική όταν έχασαν με 3-1 από τον Ηλυσιακό), ενώ ο Άρης γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία.

«Μια καλή εμφάνιση. Όλη η ομάδα δουλεύει πολύ καλά στην προπόνηση και αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας καθημερινά. Είναι το δεύτερο μέρος της σεζόν, ξέρουμε τι θέλουμε από τον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν επιθετικοί, παίξαμε καλά. Τώρα, κοιτάμε μπροστά, στο ματς της Τετάρτης, εκεί επικεντρωνόμαστε, γιατί είναι ένας ματς νοκ άουτ, για το Κύπελλο. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη συγκέντρωσή μας και το επίπεδο του βόλεϊ που παίζουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων μετά το παιχνίδι ο Ιταλός τεχνικός.

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024