Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Νιώθω ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση»

Αντετοκούνμπο: «Νιώθω ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τη νίκη των Μπακς επί των Νάγκετς, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο και το τρίτο δωδεκάλεπτο κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς, φτάνοντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Ντοκ Ρίβερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το ματς για την άμυνα που έπαιξαν τα «ελάφια», τονίζοντας πως νιώθει ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του βαδίζουν στον σωστό δρόμο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Για την ενέργεια στην άμυνα: «Τα παιδιά έπαιξαν σκληρά, έκλεισαν διαδρόμους, το έκαναν όσο πιο δύσκολο γινόταν, έκαναν τους παίκτες που δεν σουτάρουν να σουτάρουν, έκαναν τους σουτέρ να βάλουν τη μπάλα στο παρκέ. Στο τέλος της ημέρας έχουν μια ομάδα που όλοι θέλουν να πιέσουν τη μπάλα, να δείξουν ότι κάνουν την έξτρα πάσα και την επιπλέον προσπάθεια. Ίσως ήμασταν τυχεροί γιατί βρίσκονται σε ένα διάστημα αρκετά δύσκολο γι αυτούς και δεν ήταν σε θέση να σκοράρουν».

Για το γεγονός πως οι Μπακς κράτησαν τους αντιπάλους τους κάτω από τους 100 πόντους: «Νιώθουμε καλά. Για μένα προσωπικά δεν με νοιάζει, δεν το σκέφτομαι αν θα έχουμε 2 στη σειρά ή 5 στη σειρά. Δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που θα ήθελα είναι να δω την ομάδα να βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση και νιώθω ότι ως ομάδα το κάνουμε αυτό. Θα υπάρξουν καλές και κακές βραδιές, αλλά σαν ομάδα χτίζουμε καλές συνήθειες, ανοίγουμε το γήπεδο, ο Μπρουκ ανοίγει το γήπεδο.

Όλοι παίζουν με υψηλή ενέργεια και παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Ακόμα και στα παιχνίδια που χάνουμε αυτό με νοιάζει. Ήμουν μέρος της ομάδας που κέρδισε 18 παιχνίδια στη σειρά, πέρυσι κερδίσαμε 17 παιχνίδια στη σειρά. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Χτίζουμε καλές συνήθειες. Αύριο έχουμε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα, θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε καλά».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024