Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πόσο συμφέρει τελικά οικονομικά να βρεις το άλλο σου μισό; - Ο δείκτης κόστους της... αγάπης

Πόσο συμφέρει τελικά οικονομικά να βρεις το άλλο σου μισό; – Ο δείκτης κόστους της… αγάπης

Η κατάταξη των πιο ακριβών πόλεων για ρομαντικές σχέσεις

O Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και μαζί με αυτόν και τα δώρα και οι εκπλήξεις και τα ρομαντικά γεύματα και ραντεβού με το ταίρι σου.

Η Εθνική Ομοσπονδία Λιανικού Εμπορίου προβλέπει ότι ο μέσος Αμερικανός θα ξοδέψει 186 δολάρια για τον Βαλεντίνο του φέτος.

Το ποσό αυτό θα είναι πολύ μεγαλύτερο σε ορισμένες πόλεις από ό,τι σε άλλες.

Χρησιμοποιώντας στοιχεία από τον τελευταίο δείκτη κόστους ζωής της Economist Intelligence Unit, ο Economist δημιούργησε τον δικό του «δείκτη κόστους ζωής».

Οι τιμές αυτές έχουν αυξηθεί τα τελευταία πέντε χρόνια: το μέσο κόστος του έρωτα στις 15 κορυφαίες πόλεις έχει αυξηθεί κατά 10% από το 2019

Αυτός κατατάσσει τις πιο ακριβές πόλεις του κόσμου στις οποίες μπορείτε να πάτε για μια ρομαντική βραδιά: ξεκινάμε με ποτά σε ένα κομψό ξενοδοχείο, ακολουθεί ένα πλούσιο γεύμα δύο πιάτων και μια βόλτα στον κινηματογράφο, ένα ταξί για το σπίτι και ένα ωραίο μπουκάλι κρασί για το τέλος.

Προσθέστε λοιπόν στη λίστα με τα διασκεδαστικά γεγονότα ότι τα ζευγάρια στη Σαγκάη ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για ένα ραντεβού, σύμφωνα με τα στοιχεία του EIU.

Οι κάτοικοι εκεί ενδέχεται να ξοδέψουν περίπου 600 δολάρια για τη φανταχτερή βραδιά. Στη Δαμασκό, τη φθηνότερη πόλη του κόσμου, το ραντεβού θα κόστιζε λιγότερο από 8 δολάρια. Το Παρίσι είναι η ακριβότερη πόλη στην Ευρώπη- η Νέα Υόρκη η ακριβότερη στη Βόρεια Αμερική.

Με 567 δολάρια, τα ζευγάρια στη Νέα Υόρκη θα πρέπει να ξοδέψουν το καθένα περίπου 100 δολάρια περισσότερα για να έχουν όλο το «πακέτο» του ραντεβού.

Οι τιμές αυτές έχουν αυξηθεί τα τελευταία πέντε χρόνια: το μέσο κόστος του έρωτα στις 15 κορυφαίες πόλεις έχει αυξηθεί κατά 10% από το 2019, με τις τιμές στο Καράκας, την πληθωριστική πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, να έχουν αυξηθεί περισσότερο.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024