Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πορτοσάλτε: «Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο - Με τον Πάνο Βλάχο θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Πορτοσάλτε: «Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο – Με τον Πάνο Βλάχο θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Για τους στίχους «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» - «Βάλτε με κι εμένα μέσα στον σάκο, ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» απαντάει ο ηθοποιός

Συνέχεια στα δικαστήρια πρόκειται να δοθεί για τους επίμαχους στίχους που τραγούδησε ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος σε μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης, «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, έκανε σαφή την πρόθεσή του τη Δευτέρα να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του τραγουδιστή και ηθοποιού.

«Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται – Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου;»

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης», ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» πρόσθεσε.

Έξαλλος και ο Γεωργιάδης

Σχετικό βίντεο με τους επίμαχους στίχους ανήρτησε και σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο X.

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Η ανάρτηση Βλάχου

Από την πλευρά του ο Πάνος Βλάχος απάντησε στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» κατά τη διάρκεια live του στη Θεσσαλονίκη με ένα instastory.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε στην ανάρτησή του.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024