Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα: Πώς γλύτωσε η Δέσποινα Καρνέση, που έχασε αδελφή και σύζυγο στο μακελειό

Γλυφάδα: Πώς γλύτωσε η Δέσποινα Καρνέση, που έχασε αδελφή και σύζυγο στο μακελειό

Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα, με τον 70χρονο δράστη της πολύνεκρης επίθεσης ν' αλλάζει ολόκληρη τη ζωής της μέσα σε δευτερόλεπτα

Η Δέσποινα Καρνέση ήταν βασικός στόχος του 70χρονου που σκόρπισε τον θάνατο στη Γλυφάδα, μετά από την εισβολή του σήμερα (12/2) το πρωί στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του Σπύρου Καρνέση. 

Η αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση είναι ενδεχομένως η πιο τραγική φιγούρα αυτού το μακελειού, καθώς έχασε την αδελφή της και τον σύζυγό της. Ο γεννηθείς στην Αίγυπτο δράστης, άλλαξε ολόκληρη τη ζωής της μέσα σε δευτερόλεπτα.

Σε κατάσταση σοκ η Δέσποινα Καρνέση

Η Δέσποινα Καρνέση, ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ μετά από την πολύνεκρη επίθεση, στεκόταν έξω από τα γραφεία της εταιρείας της παλεύοντας να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Τα θύματα του μακελάρη είναι η Μαρία Καρνέση (αδελφή της ίδιας και του Σπύρου Καρνέση), ο Αντώνης Βλασσάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση και διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας) και ο Ηλίας Κουκουλάρης (πρώην καπετάνιος και υπάλληλος). Μετά από τον θάνατό τους, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Η ίδια ήταν συντετριμμένη μετά από το εφιάλτη που βίωσε, ενώ δίπλα της βρίσκονταν συγγενείς και υπάλληλοι της εταιρείας οι οποίοι προσπαθούσαν να της συμπαρασταθούν.

Πώς γλύτωσε

Η Δέσποινα Καρνέση κατάφερε να γλυτώσει καθώς, κατά το MEGA, την ώρα της επίθεσης έλειπε από το γραφείο της, άκουσε τους πυροβολισμούς και κατάφερε να βγει από το κτήριο τρέχοντας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 70χρονος έψαχνε εναγωνίως και την Δέσποινα Καρνέση, με στόχο να τη σκοτώσει, καθώς τη θεωρούσε συνυπεύθυνη για την απόλυσή του.

Πληροφορίες, δε, αναφέρουν ο δράστης την έψαχνε σε ολόκληρο το κτήριο προτού στρέψει το όπλο του προς τον εαυτού του και τραβήξει τη σκανδάλη.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024