Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδέλφια Καρνέση: Η μεταξύ τους δικαστική διαμάχη και ο φρικτός επίλογος στη Γλυφάδα

Αδέλφια Καρνέση: Η μεταξύ τους δικαστική διαμάχη και ο φρικτός επίλογος στη Γλυφάδα

Η ενδοοικογενειακή επιχειρηματική κόντρα που ξεκίνησε το 2022 - Τα θύματα απέδιδαν δόλια πράξη στον εφοπλιστή Σπύρο Καρνέση

Πληροφορίες για το παρελθόν της οικογένειας Καρνέση έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, μετά από το μακελειό στη Γλυφάδα με δράστη τον 70χρονο με καταγωγή από την Αίγυπτο.

Τα θύματά του είναι η Μαρία Καρνέση (αδελφή των Σπύρου Καρνέση και Δέσποινας Καρνέση), ο Αντώνης Βλασσάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση και διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας, όπου έλαβε χώρα το φονικό) και ο Ηλίας Κουκουλάρης (πρώην καπετάνιος και υπάλληλος).

Η ενδοοικογενειακή επιχειρηματική και δικαστική κόντρα των αδελφών Καρνέζη

Η Δέσποινα Καρνέση γλύτωσε –μολονότι ο 70χρονος την αναζητούσε σε ολόκληρο το κτήριο– επειδή εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο γραφείο της, άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε έξω από το κτήριο τρέχοντας. Μετά από την αιματηρή επίθεση, η οποία έγινε σήμερα (12/2) το πρωί στις 10:20, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του καναλιού, η διαμάχη στην οικογένεια Καρνέση ξεκίνησε το 2022. Η πλευρά των θυμάτων απέδιδε στον Σπύρο Καρνέζη ότι πήρε με δόλιο τρόπο από κοινό τους ταμείο περίπου 325 εκατ. ευρώ. Διεκδικούσαν τα μισά συν κάποια μερίσματα, συνολικά γύρω στα 175 εκατ. ενώ η αγωγή είχε συζητηθεί μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

«Οι αδελφές Καρνέζη δεν είχαν συμμέτοχη στην απόλυση του 70χρονου»

Ωστόσο, ο δράστης εργαζόταν στον Σπύρο, στα κτήματα του αδελφού. Πριν ξεκινήσει η αντιδικία ήταν στο μισθολόγιο της εταιρίας και μόλις ξεκίνησε η αντιδικία αφαιρέθηκε από αυτό. Το σπίτι που έμενε στην Γλυφάδα άνηκε και εκείνο στον Σπύρο Καρνέζη.

Έτσι, προκύπτει πως οι αδελφές Καρνέζη δεν είχαν συμμέτοχη στην απόλυσή του αλλά αυτή έγινε από τον Σπύρο Καρνέζη.

Η European Navigation ιδρύθηκε το 1979. Ο Σπύρος Καρνέσης, είναι επίσης μέτοχος με 63,8%, στην εισηγμένη ΕΛΙΝΟΙΛ η οποία ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με ένα πανελλαδικό δίκτυο 580 πρατηρίων.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024