Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουίς Ενρίκε: «Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη ένταση με το Champions League. Δεν πρέπει…»

Λουίς Ενρίκε: «Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη ένταση με το Champions League. Δεν πρέπει…»

Ο Λουίς Ενρίκε, σε δηλώσεις του, ζητά ηρεμία, τέσσερις ημέρες πριν διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τους «16» του Champions League ανάμεσα σε Παρί και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Λίγο μετά την νίκη επί της Λιλ με 3-1 για το σαμπιονά, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, ζητά ηρεμία, καθώς σε τέσσερις ημέρες θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τους «16» του Champions League, με αντίπαλο την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη ένταση σχετικά με το Champions League. Δεν πρέπει να έχουμε ένταση, αλλά να παίζουμε τους αγώνες με ανταγωνιστικότητα και να απολαμβάνουμε αυτήν την διοργάνωση», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός.

«Θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι»

Ενώ πρόσθεσε: «Έχουν περάσει δύο εβδομάδες που μιλάμε μόνο για το Champions League στην τηλεόραση! Ηρεμήστε, χαλαρώστε! Η ομάδα θα είναι τέλεια, είναι προετοιμασμένη, θα το απολαύσουμε. Με την Λιλ είχαμε έναν ολοκληρωμένο αγώνα, που έμοιαζε λίγο με τον αγώνα με την Μπρεστ για το Κύπελλο.

Και αυτός ο αγώνας με τη Λιλ μοιάζει με αυτόν που μας περιμένει απέναντι στη Ρεάλ, οπότε μας επέτρεψε να προετοιμασθούμε πολύ καλά. Για την 11άδα αποφασίζω την ημέρα του αγώνα, μετά την τελευταία προπόνηση. Αρα, δεν ξέρω ποιος θα παίξει με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Μπαπέ είναι καλά σωματικά, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Εάν ήταν τελικός, θα έπαιζε, την Τετάρτη θα είναι 100% χωρίς αμφιβολία».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024