Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Κατέληξαν σε συμφωνία για να οριστικοποιήσουν το διαζύγιό τους

Σοφία Βεργκάρα – Τζο Μανγκανιέλο: Κατέληξαν σε συμφωνία για να οριστικοποιήσουν το διαζύγιό τους

Ο Τζο Μανγκανιέλο ζήτησε από το δικαστήριο να τερματιστεί η εκπροσώπησή τους από δικηγόρους.

Οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο, ύστερα από 7 μήνες. Υπενθυμίζεται η ηθοποιός αποκάλυψε πως η αιτία του χωρισμού τους ήταν η διαφωνία σχετικά με την απόκτηση παιδιών.

Όπως αναφέρει το People, σχετικά με την αίτηση διαζυγίου, οι δύο ηθοποιοί σύναψαν γραπτή συμφωνία για την περιουσία τους, «η οποία υποβάλλεται ή έχει υποβληθεί στο δικαστήριο».

Ο 47χρονος Τζο Μανγκανιέλο ζήτησε από το δικαστήριο να τερματιστεί η εκπροσώπησή τους από δικηγόρους και να κανονιστούν οι αμοιβές των νομικών όπως ορίζεται στην προτεινόμενη απόφαση, σύμφωνα με έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή του People. To πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015 και όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή του χωρισμού τους «πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο».

Οι καταθέσεις του πρώην ζευγαριού

«Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς πλοηγούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», τόνισαν στην κοινή τους ανακοίνωση τον Ιούλιο, ενώ δύο ημέρες μετά ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές». Ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού τη 2α Ιουλίου και σημείωσε ότι είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο. Αργότερα η Σοφία Βεργκάρα ζήτησε με ξεχωριστή κατάθεση να επικυρώσει το δικαστήριο το προγαμιαίο συμβόλαιο του πρώην ζευγαριού.

Αιτία χωρισμού

Τον Ιανουάριο σε συνέντευξή της στην στην ισπανική εφημερίδα El País, η Σοφία Βεργκάρα ανέφερε πως οι δυο τους δεν είχαν την ίδια άποψη για την απόκτηση παιδιών και η διαφορά αυτή οδήγησε τελικά στο διαζύγιό τους. «Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος- ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να γίνω μια γριά μαμά. Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός έχει ένα γιο. «Έκανα έναν γιο στα 19 μου, ο οποίος είναι τώρα 32 ετών και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα. Έτσι, αν έρθει ο έρωτας, πρέπει να έρθει με [τα δικά του] παιδιά. Είμαι σχεδόν στην εμμηνόπαυση, είναι ο φυσικός τρόπος των πραγμάτων. Όταν ο γιος μου γίνει μπαμπάς, ας μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά θα του το δώσω πίσω και θα συνεχίσω τη ζωή μου- αυτό πρέπει να κάνω», κατέληξε.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024