Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί χώρισε η Σοφία Βεργκάρα μετά από 7 χρόνια γάμου

Γιατί χώρισε η Σοφία Βεργκάρα μετά από 7 χρόνια γάμου

Τι είπε για τη διαφορά ηλικίας και τα παιδιά.

Η Σοφία Βεργκάρα δεν έκρυψε ποτέ τον φόβο της για τον θόρυβο που θα ξεσπούσε στα media, ύστερα από τα νέα του χωρισμού της. Κατά διαστήματα έχει μιλήσει για το πώς χειρίστηκε εκείνη και ο Τζο Μανγκανιέλο τα ΜΜΕ.

Η 51χρονη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε για ποιο λόγο αποφάσισε να πάρει διαζύγιο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην El País, η πρωταγωνίστρια του Modern Family είπε τον πραγματικό λόγο που μετά από 10 χρόνια εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δεν επιθυμούσε να κάνει παιδιά

«Λοιπόν, είμαι πρόσφατα διαζευγμένη από τον δεύτερο σύζυγό μου, με τον οποίο ήμουν μαζί για 10 χρόνια», είπε αρχικά η ηθοποιός για να συνεχίσει: «Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος- ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να είμαι μια μεγάλη μαμά. Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια. Έκανα έναν γιο στα 19 μου, ο οποίος είναι τώρα 32 ετών, και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης είπε: «Έτσι, αν έρθει ο έρωτας, πρέπει να έρθει με τα δικά του παιδιά. Είμαι σχεδόν στην εμμηνόπαυση- είναι ο φυσικός τρόπος των πραγμάτων. Όταν ο γιος μου γίνει μπαμπάς, ας μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά θα του το δώσω πίσω και θα συνεχίσω τη ζωή μου- αυτό πρέπει να κάνω».

Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 22 Νοεμβρίου 2015. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Τζο Γκονζάλεζ με τον οποίο ήταν μαζί από το γυμνάσιο. Μαζί απέκτησαν το μοναδικό της παιδί, τον γιο Μανόλο, το 1991. Χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Τον Ιούλιο ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Τζο Μανγκανιέλο.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024