Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ευγενία Δημητροπούλου: «Ένα ταξίδι στην Αφρική με έκανε μητέρα»

Ευγενία Δημητροπούλου: «Ένα ταξίδι στην Αφρική με έκανε μητέρα»

Η ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε.

Για τη σημαντική απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα παιδί και τις πρακτικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν μιλά η Ευγενία Δημητροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη RealLife για τη νέα της ζωή μετά την υιοθεσία της μικρής Εύας.

Οι δυσκολίες της υιοθεσίας

«Νομίζω πως δεν έχει καμία σημασία από πού προέρχεται αυτή η απόφαση. Ο λόγος που το είπα ήταν για να δώσω μία άλλη οπτική στην πράξη αυτή τόσο σε υποψήφιους θετούς γονείς, όσο και σε τρίτους ως προς την υιοθεσία. Στη δική μας περίπτωση γεννήθηκε πρώτα η επιθυμία για ένα παιδί και πολύ νωρίς συζητήσαμε ένα όνειρο που είχαμε με τον σύζυγό μου ταυτόσημο και για τους δυο μας. Ξέραμε πως δεν θα είναι εύκολο και ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο αλλά ήταν τόση η επιθυμία και η πίστη πως θα τα καταφέρουμε που όλα τα νικούσαν», εξομολογείται η ηθοποιός αμέσως μετά.

Oι σκέψεις της για την απόκτηση παιδιού

«Είχα πάντα τη σκέψη πως, αν ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί, το παιδί αυτό μπορεί να βρίσκεται κάπου στον κόσμο κι εγώ να κάνω το καλύτερο για αυτό», υπογραμμίζει η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Όπως προανέφερα, δεν ήταν εύκολη διαδικασία, ωστόσο πίστευα από την πρώτη στιγμή πως θα τα καταφέρουμε και αποδείχθηκε ότι δεν είναι ανέφικτο. Μόλις κρατάς το παιδί σου στην αγκαλιά σου, όλα τα δύσκολα μικραίνουν. Το ταξίδι στην Αφρική με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι το πιο σημαντικό, γιατί με έκανε μητέρα»,

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024