Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα ευρήματα στο σπίτι του δολοφονημένου Χρήστου Γιαλιά - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νέα ευρήματα στο σπίτι του δολοφονημένου Χρήστου Γιαλιά – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με πηγές του in στο σπίτι του δολοφονημένου Χρήστου Γιαλιά εντοπίστηκαν και δεκάδες αρχαία αντικείμενα, που διερευνάται αν είναι δηλωμένα.

Πυρετώδεις είναι οι προσπάθειες της αστυνομίας να βρει τους ενόχους που σχετίζονται με την εν ψυχρώ δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά, το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Μάνδρας, όταν άγνωστοι γάζωσαν με 15-20 σφαίρες καλάσνικοφ τον επιχειρηματία που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του.

Οι Αρχές στρέφονται σε προσωπικές και επαγγελματικές διαμάχες του 59χρονου θύματος και κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης (8/2), παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στο σπίτι του θύματος, βρέθηκαν όπλα και 10.000 ευρώ σε μετρητά.

Τεμάχια αρχαιοτήτων

Σύμφωνα με πηγές του in τα ευρήματα δεν περιορίζονται μόνο στα όπλα και στα χρήματα. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν και δεκάδες αρχαία αντικείμενα, τα οποία διερευνάται αν είναι δηλωμένα. Αφού ελεγχθούν θα σβήσουν ή θα επιβεβαιωθούν οι υπόνοιες για συμμετοχή σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.

Ο 59χρονος που ασχολείτο με το εμπόριο κρεάτων κι είχε κατάστημα στην περιοχή της Μαγούλας (σσ παλιότερα είχε δραστηριοποιηθεί στον τομέα των φορτοεκφορτώσεων και των συσκευασιών) φαίνεται να είχε διενέξεις και οικονομικές διαφορές μεγάλων χρηματικών ποσών με άλλους επιχειρηματίες ορισμένες από τις οποίες είχαν λάβει και δικαστικές διαστάσεις.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – «Πολύ σοβαρή υπόθεση»

Σημειώνεται επίσης πως σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν υπόνοιες ότι η δολοφονία του μπορεί να σχετίζεται με κάποιας μορφής λαθρεμπόριο.

Παράλληλα όπως είχε αποκαλύψει τότε η δολοφονία του 56χρονου χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία ως πολύ σοβαρή υπόθεση για διάφορους λόγους ενώ ίσως να σχετίζεται και με προηγούμενες αστυνομικές έρευνες για αυτό και οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση κινούνται πολύ προσεκτικά.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024