Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πριγκίπισσα Άννα: Το μωβ παλτό της βασίλισσας Ελισάβετ που φοράει συνεχώς

Πριγκίπισσα Άννα: Το μωβ παλτό της βασίλισσας Ελισάβετ που φοράει συνεχώς

Το παλτό που κληρονόμησε από την γκαρνταρόμπα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας αντιμετωπίζει μια σειρά από δύσκολα γεγονότα. Η διάγνωση καρκίνου του βασιλιά Καρόλου και η νοσηλεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχουν φέρει αναστάτωση στο παλάτι. Ωστόσο η πριγκίπισσα Άννα συνεχίζει να εκτελεί το γεμάτο πρόγραμμα των υποχρεώσεών της.

Η πριγκίπισσα Άννα απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα της φορώντας ένα παλτό που κληρονόμησε από την γκαρνταρόμπα της για μια επίσκεψη στο Nottingham την Τρίτη. Συγκεκριμένα φορούσε ένα μωβ καρό βελούδινο πανωφόρι, που πιστεύεται ότι σχεδιάστηκε αρχικά για τη βασίλισσα από την προσωπική μοδίστρα της, Angela Kelly γύρω στο 2005.

Η Ελισάβετ είχε φορέσει το κομμάτι δημόσια σε δύο περιπτώσεις – το 2006 και το 2010 ενώ πιστεύεται ότι φορούσε αυτό το παλτό κυρίως στην ιδιωτική της ζωή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να συνοδεύεται από πιο ιδιαίτερες αναμνήσεις για την Άννα.

Η επιλογή του ρούχου

Είναι βέβαιο πως η πριγκίπισσα Αννα έχει κληρονομήσει αρκετά κομμάτια από την ντουλάπα της μητέρας της και τους επόμενους μήνες ίσως δούμε περισσότερα από αυτά στις καθημερινές της εμφανίσεις. Φορώντας εκ νέου τα ρούχα της μητέρας της, προσθέτει άλλο ένα επίπεδο στη δική της διαχρονική φιλοσοφία και στιλ.  Είναι μια επιλογή που δείχνει ταυτόχρονα συναίσθημα, περιβαλλοντική συνείδηση και διαχρονικό γούστο.

Ρούχα από γενιά σε γενιά

Ρούχα από τις ντουλάπες της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Φίλιππου έχουν μέχρι στιγμής φορεθεί και από τον Βασιλιά Κάρολο και την πριγκίπισσα Ευγενία. Η πριγκίπισσα Άννα έχει φορέσει στο παρελθόν τον μανδύα του Ναυάρχου της Ελισάβετ Β’ σε μια λειτουργία στο Λονδίνο τον Νοέμβριο – μια κομψή μάλλινη κάπα που απαθανατίστηκε από τη βασίλισσα σε διάσημα πορτρέτα από τον Cecil Beaton (1968) και την Annie Leibovitz (2007).

Ο βασιλιάς Κάρολος, εν τω μεταξύ, φόρεσε το καμηλό παλτό του πατέρα του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2023, το οποίο ο Δούκας του Εδιμβούργου είχε κάνει το ντεμπούτο του πριν από 67 χρόνια.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μας έχει δώσει αναμφισβήτητα το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μέχρι στιγμής. Το νυφικό της το 2020 ήταν ένα vintage φόρεμα Norman Hartnell, που φορούσε η βασίλισσα το 1962. Η Αυτού Μεγαλειότητα φωτογραφήθηκε δίπλα στην εγγονή της, φανερά ευχαριστημένη με το αναδιαμορφωμένο σχέδιο.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024