Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν ανήλικοι να κυκλοφορούν με αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου «πεταλούδα»

Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν ανήλικοι να κυκλοφορούν με αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου «πεταλούδα»

Για παραμέληση ανηλίκου κατηγορούνται οι γονείς - Συλλήψεις τριών νεαρών που είχαν στην κατοχή τους σουγιά μήκους 6,5 εκατοστών, στην Κόρινθο

Σε έξαρση βρίσκεται η ανήλικη παραβατικότητα, με δεκάδες περισταστικά να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και την Ελληνική Αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός.

Στη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Κυριακής, εντοπίστηκαν δύο ανήλικοι Έλληνες που κυκλοφορούσαν στην πόλη έχοντας στην κατοχή τους ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» με λάμα μήκους εννέα εκατοστών.

Δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σχηματίστηκε εις βάρος των γονέων των παιδιών στη Ζάκυνθο

Το αναδιπλούμενο μαχαίρι κατασχέθηκε από την αστυνομία και οι δύο φίλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο οποίος τους άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή από κοινού.

Επίσης, από το τοπικό αστυνομικό τμήμα σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των γονιών τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Συλλήψεις στην Κόρινθο

Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τρεις Έλληνες που είχαν μαζί τους σουγιά. Μετά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν από τους αστυνομικούς, βρέθηκε στην κατοχή τους αναδιπλούμενο μαχαίρι που έφερε λάμα μήκους 6,5 εκατοστών.

Οι τρεις νεαροί, ένας 19χρονος και δύο 21χρονοι, προσήχθησαν για προανάκριση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024