Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλείνουν δρόμους οι αγρότες, αποφασίζουν νέες κινητοποιήσεις

Κλείνουν δρόμους οι αγρότες, αποφασίζουν νέες κινητοποιήσεις

Οι αγρότες προχωρούν και σήμερα σε κινητοποιήσεις, καθώς όπως τονίζουν δεν λαμβάνουν απαντήσεις στα αιτήματά τους.

Στους δρόμους εξακολουθούν να παραμένουν οι αγρότες από πολλές περιοχές της χώρας, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς δεν έχουν λάβει τις απαντήσεις στα αιτήματά τους από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι αγρότες που θα αποφασίσουν την Τρίτη για το μέλλον και την ένταση των κινητοποιήσεών τους, θα προχωρήσουν σε συμβολικό κλείσιμο δρόμων σε διάφορες περιοχές.

Ειδικότερα, στις 13:00, οι αγρότες των Σερρών θα κλείσουν την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου του Στρυμονικού και στο ύψος του Δερβενίου.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία αγροτών θα βρεθεί στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, όπου θα επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Αύριο οι αποφάσεις

Οι αγρότες των Σερρών θα μεταφέρουν τα τρακτέρ από το κέντρο της πόλης στον κόμβο του Στρυμονικού, με αφορμή τη σημερινή κινητοποίηση και θα παραμείνουν εκεί έως ότου ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες θα αποφασίσουν ενίσχυση των μπλόκων που υπάρχουν ήδη σε Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Μάλγαρα.

Υπενθυμίζεται ότι τρακτέρ θα κατέβουν και προς τη Νίκαια της Λάρισας, προκειμένου οι αγρότες να λάβουν μέρος στην πανελλαδική παναγροτική σύσκεψη που θα ληφθούν αποφάσεις για το αύριο των δράσεών τους, με τους εκπροσώπους του αγροτικού κλάδου να υπογραμμίζουν ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να τους μοιράσει «ψίχουλα».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024