Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην έκθεση Agrotica η Cognitera - Nέα εποχή στη γνωσιακή γεωργία με την πλατφόρμα Cognitor

Στην έκθεση Agrotica η Cognitera – Nέα εποχή στη γνωσιακή γεωργία με την πλατφόρμα Cognitor

Η εταιρία επίσης παρουσίασε κατά τη διάρκεια της Agrotica τη νέα της ψηφιακή πλατφόρμα Cognitor, όπου φέρνει μια νέα εποχή της γνωσιακής γεωργίας που βασίζεται στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Με κύριο στόχο την ανάπτυξη και την παροχή καινοτόμων τεχνολογιών, η Cognitera, μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρία πληροφορικής με έμφαση στον αγροτικό τομέα, συμμετέχει ενεργά στην Έκθεση Agrotica.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η Cognitera διοργάνωσε ειδική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο Helexpo, με τη συμμετοχή επιστημόνων, καθηγητών και εκπροσώπων του κλάδου των αγροτών.

«Η Cognitera είναι μια εταιρία ψηφιακής τεχνολογίας που εισαγάγει καινοτόμα προϊόντα στον αγροτικό χώρο προκειμένου να διευκολύνει τους Έλληνες αγρότες να υλοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους μέσα στα πλαίσια της ΚΑΠ και να καθιστούν τους εαυτούς τους δικαιούχους των καινοτόμων προγραμμάτων», λέει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος.

Το πρώτο πάνελ είχε κεντρικό θέμα συζήτησης «Συμπεράσματα του πρώτου χρόνου εφαρμογής του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ».

«Δεν υπάρχει γεωργία στον κόσμο χωρίς στήριξη, οι λόγοι είναι ευνόητοι, δε θα πρέπει να απολογηθούμε σαν αγρότες, υπάρχουν χρήματα για αυτήν την κατεύθυνση και πρέπει να τα παίρνουν οι αγρότες», αναφέρει ο πρόεδρος της αγροτικής εθνικής ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών, Παύλος Σατόλιας.

Το δεύτερο πάνελ είχε κεντρικό θέμα συζήτησης την «Ψηφιακή Υποστήριξη της Εφαρμογής του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ».

«Η δική μας εκδήλωση θα προσεγγίσει, γιατί διαμαρτύρονται οι αγρότες, με ποιον τρόπο μπορούμε η τεχνολογία να είναι ο σύμμαχος των αγροτών, να επιλύσουν τα προβλήματά τους και να διασφαλίσουμε τις επιδοτήσεις τους για να έχουμε όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες σωστό τρόφιμο στο πιάτο μας», λέει ο ομότιμος καθηγητής του γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Κορμέντζας.

Η εταιρία επίσης παρουσίασε κατά τη διάρκεια της Agrotica τη νέα της ψηφιακή πλατφόρμα Cognitor, όπου φέρνει μια νέα εποχή της γνωσιακής γεωργίας που βασίζεται στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024