Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καρφί» Αντσελότι για Τσάβι: «Δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο…»

«Καρφί» Αντσελότι για Τσάβι: «Δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο…»

Η απάντηση του Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του Τσάβι για τη διαιτησία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή τη στιγμή πρώτη στον πίνακα της La Liga μετά από 22 παιχνίδια και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα Ατλέτικο απόψε το βράδυ (04/02) στο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Οι… διώκτες των Μπλάνκος, η Χιρόνα, βρίσκεται στο -1 με παιχνίδι περισσότερο και η Μπαρτσελόνα απέχει 7 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο προπονητής των Μπλαουγκράνα ,Τσάβι, μετά την νίκη της ομάδας του επί της Αλαβές στην Βιτόρια (3-1) εξέφρασε για ακόμα μία φορά την φετινή σεζόν τα παράπονά του για την διαιτησία, αφού ο Βίτορ Ρόκε αποβλήθηκε χωρίς κάποιον προφανή λόγο, ενώ άφησε υπόνοιες για διαιτητική εύνοια της Βασίλισσας.

«Έχω ήδη πει ότι δεν μου αρέσει που επηρεάζουν τους διαιτητές, αλλά συνεχίζουν να το κάνουν κάθε εβδομάδα. Οι διαιτητές θα σφυρίξουν επηρεασμένοι… Συμφωνώ 100% με τα λόγια του προέδρου. Είναι μια πραγματικότητα και δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Ακόμη και ένας τυφλός μπορεί να δει τι συμβαίνει … Όλοι το βλέπουν, αλλά είναι τα μέσα ενημέρωσης που πρέπει να το πουν», ανέφερε ο 44χρονος προπονητής.

Η απάντηση του Αντσελότι

Ο προπονητής των Μερένχες, Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο έδωσε την δική του απάντηση στους ισχυρισμούς του Τσάβι. Όταν ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, απάντησε: «Νομίζω ότι είμαι επαγγελματίας, και ως επαγγελματίας, δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο, από σεβασμό για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Μη με ρωτάτε περισσότερα γι’ αυτό γιατί δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο που δεν είναι για επαγγελματίες».

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024