Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλείστηκε το Πράσινο Ακρωτήρι - Έρχεται στην Ελλάδα ο Καμπράλ

Αποκλείστηκε το Πράσινο Ακρωτήρι – Έρχεται στην Ελλάδα ο Καμπράλ

Το Πράσινο Ακρωτήρι αποκλείστηκε και ο διεθνής εξτρέμ έρχεται στην Ελλάδα για να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Τον δρόμο για την Ελλάδα παίρνει ο Ζοβάνε Καμπράλ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης (1/2) ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει στην Αθήνα, καθώς ήταν στην Ακτή Ελεφαντοστού με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου για το Κόπα Αφρικα.

Χθες, πραγματοποιήθηκε ο προημιτελικός ανάμεσα στο Πράσινο Ακρωτήρι και την Νότιο Αφρική, με την ομάδα του Ζοβάνε Καμπράλ να χάνει στα πέναλτι (2-1) και να αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 87ο λεπτό, όταν αντικαταστάθηκε από τον Μπεντσιμόλ.

Ο αποκλεισμός του Πράσινου Ακρωτηρίου σημαίνει ότι μέσα στα επόμενα 24ώρα ο Ζοβάνε Καμπράλ θα έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Πιθανότατα με ΟΦΗ

O 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ολοκλήρωσε το Κόπα Αφρικα με τέσσερις συμμετοχές και 1 ασίστ στο ενεργητικό του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 10/2.

Μια ακόμα ποιοτική λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή των Πειραιωτών, που προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν ικανότατο εξτρέμ, που μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αντιπάλους του. Ο Ζοβάνε Καμπράλ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχε 13 συμμετοχές (2 γκολ) με την Σαλερνιτάνα, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από την Σπόρτινγκ. Ως δανεικός θα αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό, αλλά στις συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024