Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε λίγη ώρα (4/2, 21:00) τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague και η αποστολή των «πράσινων» είχε μία… ευχάριστη έκπληξη κατά την αναχώρησή της από το ξενοδοχείο.
Ζήτησαν τη νίκη από τους παίκτες και τον Τερίμ
Συγκεκριμένα, φίλοι της ομάδας βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής και αποθέωσαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού κατά την αναχώρησή τους και μέσω συνθημάτων ζήτησαν τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια στην κούρσα του τίτλου.
Πέρα από αυτό, φίλοι του «τριφυλλιού» ζήτησαν τη νίκη και για τη συμπλήρωση 116 χρόνων του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο στο ντέρμπι, όπως συμβαίνει το τελευταίο δίμηνο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.