Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε λίγη ώρα (4/2, 21:00) τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague και η αποστολή των «πράσινων» είχε μία… ευχάριστη έκπληξη κατά την αναχώρησή της από το ξενοδοχείο.
Ζήτησαν τη νίκη από τους παίκτες και τον Τερίμ
Συγκεκριμένα, φίλοι της ομάδας βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής και αποθέωσαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού κατά την αναχώρησή τους και μέσω συνθημάτων ζήτησαν τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια στην κούρσα του τίτλου.
Πέρα από αυτό, φίλοι του «τριφυλλιού» ζήτησαν τη νίκη και για τη συμπλήρωση 116 χρόνων του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο στο ντέρμπι, όπως συμβαίνει το τελευταίο δίμηνο.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο σπουδαίο ματς με την Λεβερκούζεν, για τα πλέι-οφ του Champions League.
LIVE: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.