Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα της Ντέμι Μουρ προς τους συγγενείς των ατόμων με άνοια

Το μήνυμα της Ντέμι Μουρ προς τους συγγενείς των ατόμων με άνοια

Η πολύτιμη συμβουλή της Ντέμι Μουρ.

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε πέρυσι με μετωποκροταφική άνοια. Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις επιβεβαίωσε ότι πάσχει από αφασία τον Μάρτιο του 2022, ενώ τον Φεβρουάριο αποκάλυψαν ότι έχει και μετωποκροταφική άνοια, μια σπάνια μορφή της νευροεκφυλιστικής διαταραχής, που μπορεί να επηρεάσει τη «προσωπικότητα, τη συμπεριφορά και τη γλώσσα» ενός ατόμου.

Η Ντέμι Μουρ έσπευσε στο πλευρό του πρώην συζύγου της, ενώ βρίσκεται κοντά και στη νυν σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, τη Ρούμερ, την Ταλούλα και τη Σκάουτ.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Άντι Κόεν «SiriusXM Radio Andy», η Ντέμι Μουρ, για να προωθήσει τον ρόλο της στο «Feud: Capote Vs. The Swans», μίλησε, μεταξύ άλλων, για την άνοια με την οποία παλεύει ο πρώην σύζυγός της, Μπρους Γουίλις.

Η Ντέμι Μουρ να παραμένει κοντά του.

Η Μουρ είπε ότι έμαθε να «δέχεται τη χαρά και την αγάπη» για το ποιος είναι τώρα ο Μπρους, αντί να θρηνεί για το πώς η κατάστασή του τον άλλαξε. Η ηθοποιός ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή: «Τι μήνυμα έχετε για τους ανθρώπους εκεί έξω που έχουν μέλη της οικογένειάς τους που πάσχουν από άνοια; Που ίσως τους φροντίζουν».

Και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσα να μοιραστώ είναι απλώς να τους συναντήσω εκεί που βρίσκονται. Όταν αφήσεις αυτό που ήταν ή ποιος νομίζεις ότι θα έπρεπε να είναι, ή ποιος θα ήθελες να είναι, τότε μπορείς πραγματικά να μείνεις στο παρόν και να πάρεις τη χαρά και την αγάπη που υπάρχει εκεί για όλα αυτά που είναι, όχι όλα αυτά που δεν είναι».

Η κατάσταση του Μπρους Γουίλις

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν την κατάσταση του ηθοποιού να έχει επιβαρυνθεί. Ωστόσο, κανείς δεν τις έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.

Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, είπε στο περιοδικό, ότι η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, η πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ και τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός μαζί τους, δεν λείπουν λεπτό από το πλευρό του.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε στο περιοδικό: «Ο Μπρους έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, οι κακές μέρες είναι πολύ περισσότερες από τις καλές. Αυτή η εξέλιξη έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του».

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024