Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έφτασε μια ανάσα από τo Όσκαρ πορνό, αλλά… δεν τα κατάφερε η ελληνική Barbie

Έφτασε μια ανάσα από τo Όσκαρ πορνό, αλλά… δεν τα κατάφερε η ελληνική Barbie

Όλα όσα συνέβησαν στα «Όσκαρ» ταινιών της βιομηχανίας ενηλίκων

Πολύ κοντά στην υπέρτατη διάκριση, την κατάκτηση του βραβείου καλύτερης ταινίας πορνό της χρονιάς έφτασε η Ελληνική Barbie στα φετινά Όσκαρ του Ερωτικού Κινηματογράφου στο Λας Βέγκας, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα «Όσκαρ» ταινιών της βιομηχανίας ενηλίκων, γνωστά και ως AVN Awards αποτελούν τη μεγαλύτερη διάκριση παγκοσμίως στον χώρο των ερωτικών ταινιών, τα οποία μάλιστα φέτος συμπλήρωσαν 41 χρόνιας ζωής.

Η λαμπερή απονομή βραβείων πραγματοποιήθηκε στο ολοκαίνουργιο Resorts World Theatre στο Λας Βέγκας, χωρητικότητας 5.000 θεατών.

Με έντονο ελληνικό χρώμα

Φέτος, τα βραβεία είχαν έντονο άρωμα Ελλάδας, αφού η χώρα μας διεκδικούσε με αξιώσεις να φέρει το πρώτο Όσκαρ των AVN για την… δική παραγωγή της Barbie. Η ελληνική ταινία, με πρωταγωνιστές την Christy White και τον Sakis Dermatis έφτασε στα AVN ως ένα από τα φαβορί στις international κατηγορίες.

Δυστυχώς η Barbie δεν κέρδισε κάποιο βραβείο, με τη χώρα μας να μην κερδίζει σε καμία από τις πέντε κατηγορίες, στις οποίες ήταν υποψήφια. Αυτές ήταν: καλύτερο αφιέρωμα, καλύτερη διεθνής γυναίκα ηθοποιός της χρονιάς, καλύτερη διεθνής σκηνή Άντρας-Γυναίκα, καλύτερη διεθνής ομαδική σκηνή, καλύτερη POV σκηνή.

Για την ιστορία η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Vanna Bardot (ξεχώρισε με την ταινία Influence), η οποία έφυγε από το World Resorts Theatre του Λας Βέγκας το βράδυ του Σαββάτου έχοντας στην αγκαλιά της 8 βραβεία!

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024