Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμίλα: Επισκέφηκε τον Κάρολο στο νοσοκομείο 3 φορές μέσα σε 24 ώρες

Καμίλα: Επισκέφηκε τον Κάρολο στο νοσοκομείο 3 φορές μέσα σε 24 ώρες

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η Κέιτ Μίντλετον.

Ο βασιλιάς Κάρολος νοσηλεύεται στο ιδιωτικό νοσοκομείο London Clinic και σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ αναρρώνει καλά μετά την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε.

Η Καμίλα είναι στο πλευρό του συζύγου της καθώς τον επισκέπτεται συχνά. Συγκεκριμένα, την φωτογράφησαν να βγαίνει από την Κλινική του Λονδίνου τρεις διαφορετικές φορές. Και οι τρεις μέσα σε μόλις 24 ώρες. Ήταν φυσικά αφότου ο βασιλιάς Κάρολος, χειρουργήθηκε για διόγκωση του προστάτη.

Οι επισκέψεις στο νοσοκομείο

Η ίδια φάνηκε να είναι ευδιάθετη, παρά τη μη ιδανική συνθήκη, Έτσι, χαμογέλασε στις κάμερες δύο από τις τρεις φορές που βγήκε από το νοσοκομείο. Για τελευταία φορά εθεάθη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν έβγαινε από το νοσοκομείο του Λονδίνου. Χαμογελαστή, κάθισε στη θέση του συνοδηγού ενός μαύρου αυτοκινήτου και απομακρύνθηκε.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσο καιρό θα μείνει ο Κάρολος στο νοσοκομείο.

Την Παρασκευή, η Καμίλα είχε φωτογραφηθεί πάλι στο πίσω κάθισμα του μαύρου αυτοκινήτου. Η επίσκεψη ήταν αρκετά γρήγορη, καθώς έφτασε στις 6:34 μ.μ. και αναχώρησε πριν από τις 8 μ.μ., σύμφωνα με την Daily Mail.

Θυμίζουμε ότι τα Ανάκτορα του Buckingham επιβεβαίωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότης θα υποβληθεί στην εν λόγω επέμβαση. Ενημέρωσαν επίσης το κοινό ότι η κατάστασή του ήταν «καλοήθης». Η νοσηλεία του Καρόλου ήρθε λίγο μετά της νύφης του. Και η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά στις 16 Ιανουαρίου. Η επέμβαση του Καρόλου έγινε λίγο μετά την εισαγωγή της στην Κλινική του Λονδίνου., ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέφθηκε τη νύφη του στο νοσοκομείο πριν από την επέμβαση.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024