Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν μηνύματα για περαστικά σε Κάρολο και Κέιτ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν μηνύματα για περαστικά σε Κάρολο και Κέιτ

Με την Κέιτ Μίντλετον να έχει υποβληθεί σε επέμβαση και τον βασιλιά Κάρολο να αναμένεται να εισαχθεί στο νοσοκομείο, γίνεται γνωστό πως υπήρξε επικοινωνία από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Με την Κέιτ Μίντλετον να αναρρώνει μετά από εγχείρηση στην κοιλιά και τον βασιλιά Κάρολο να προετοιμάζεται για επέμβαση διευρυμένου προστάτη γίνεται γνωστό πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν μηνύματα για περαστικά και στους δύο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιά στην κλινική του Λονδίνου. Αναμένεται να περάσει άλλη μία εβδομάδα στο νοσοκομείο προτού επιστρέψει σπίτι της.

Eπικοινώνησαν και με τα δύο μέλη της οικογένειας με διαφορετικούς τρόπους

Στο μεταξύ ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος προετοιμάζεται για τη δική του χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία του διευρυμένου προστάτη.

Κινήσεις προς αποκατάσταση σχέσεων

Οι Σάσεξ, σύμφωνα με βασιλική πηγή, έχουν στείλει μηνύματα και στους δύο, μια κίνηση που θεωρείται σημαντική για την αποκατάσταση της διαρρηγμένης σχέσης τους.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επικοινώνησαν και με τα δύο μέλη της οικογένειας με διαφορετικούς τρόπους για να μεταφέρουν την ανησυχία τους και τις ευχές τους», σημείωσε πηγή στη Mirror.

Ο βασιλιάς Κάρολος προετοιμάζεται για διορθωτική επέμβαση αφού διαγνώσθηκε με καλοήθη διόγκωση του προστάτη. Θα εισαχθεί στο νοσοκομείο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Τα νέα έρχονται μόλις μία εβδομάδα μετά από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, με γνώστες από το παλάτι να αναφέρουν ότι η μελλοντική βασίλισσα επιθυμεί να επιστρέψει στα καθήκοντά της το συντομότερο δυνατό.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, σύμφωνα με βασιλική πηγή, βάζουν πρώτα την οικογένεια και μετά τη δουλειά, καθώς προσπαθούν να διατηρήσουν μια αίσθηση κανονικότητας για τον πρίγκπια Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

«Τα παιδιά βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του σύμπαντός τους. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει. Θέλουν να διασφαλίσουν πως θα έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα στο μέλλον», δήλωσε πηγή στους Times.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της για τους επόμενους μήνες. Στο μεταξύ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει αναβάλλει όλες τις επικείμενες υποχρεώσεις του για να βρίσκεται στο πλευρό της Κέιτ και των παιδιών τους.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024