Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Φεύγει από την Άρσεναλ ο Αρτέτα» – Σενάρια για Μπαρτσελόνα

«Φεύγει από την Άρσεναλ ο Αρτέτα» – Σενάρια για Μπαρτσελόνα

Εντονη φημολογία ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Άρσεναλ ο Μικέλ Αρτέτα - Ήδη το όνομα του συνδέεται με την Μπαρτσελόνα

Μετά τους Κλοπ και Τσάβι φαίνεται πως και τρίτος τεχνικός είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας του.

Ο λόγος για τον Αρτέτα ο οποίος φέρεται να αποκάλυψε στους οικείους του πως έχει πάρει την απόφαση το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Άρσεναλ.

Η παραπάνω είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την καταλανική «Sport», η οποία αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ισπανό τεχνικό και δεν αποκλείεται μετά την αποχώρηση του Τσάβι στο τέλος της σεζόν να υπάρξει έντονο φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Αρτέτα βρίσκεται στον πάγκο της Άρσεναλ από τον Δεκέμβριο του 2019 έχοντας διευθύνει 210 ματς με συγκομιδή 124 νίκες, 32 ισοπαλίες και 54 ήττες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Αυτά είναι τα φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ο Καταλανός τεχνικός, έχει αρχίσει να αναπτύσσεται η φημολογία, σχετικά με τον αντικαταστάτη του. Για παράδειγμα, η ισπανική εφημερίδα «Marca» αναφέρει ότι οι διοικούντες τον σύλλογο αναζητούν έναν έμπειρο προπονητή, ενώ η «Sport» επισημαίνει ότι μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Τιάγκο Μότα της Μπολόνια, το όνομα του οποίου είχε ήδη δημοσιευθεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, καθώς και ο Ράφα Μάρκες, ο προπονητής της Β` ομάδας.

Οι εκπλήξεις για τον πάγκο

Εκτός από αυτούς τους δύο πρώην παίκτες, υπάρχει ένας άλλος προπονητής ο οποίος ήταν μέλος της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον Ολλανδό προπονητή, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνχορστ, ο οποίος δεν εργάζεται μετά την αποχώρηση του από την Ρέϊντζερς, τον Νοέμβριο του 2022.

Παράλληλα γράφονται τα ονόματα του Ιμανόλ Αλγουασίλ, προπονητή της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο οποίος αρέσεται στο επιθετικό παιχνίδι, τολυ προπονητή της Χιρόνα, Μίτσελ, ενώ η «AS» προβάλλει… δειλά την περίπτωση του Γιούργκεν Κλοπ, διευκρινίζοντας ότι ο Γερμανός τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ζοάν Λαπόρτα.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024