Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Χειρουργήθηκε το 2 ετών αγοράκι που τραυματίστηκε σε τροχαίο - Πώς έγινε το τρομακτικό ατύχημα

Κρήτη: Χειρουργήθηκε το 2 ετών αγοράκι που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Πώς έγινε το τρομακτικό ατύχημα

Συνελήφθη ο 38χρονος οδηγός του βαν που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο - Σοβαρά τραυματίες το μωρό και η 59χρονη οδηγός του ΙΧ, ελαφρύτερα η μητέρα

Ώρες αγωνίας για το δίχρονο αγοράκι που που τραυματίστηκε βαρύτατα σε σφοδρό τροχαίο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, το μεσημέρι της Κυριακής (28/01).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, το παιδάκι διακομίσθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο ύψος της Λυγαριάς, την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς. Όπως έγινε γνωστό στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο όχηματα, ένα μίνι βαν που οδηγούσε ένας άνδρας υπήκοος Συρίας και το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και το παιδί.

Σοβαρά τραυματισμό το παιδί και η οδηγός, ελαφρύτερα η μητέρα του

Πιο αναλυτικά, Ο 38χρονος οδηγός του βαν φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, μς αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν το δίχρονο αγοράκι και δύο γυναίκες, η 59χρονη οδηγός και η 30χρονη μητέρα του παιδιού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο, πιο βαριά τραυματισμένο παρελήφθη από τους διασώστες το μωρό, ενώ επίσης με τραύματα αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 30χρονη μητέρα του αγοριού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα με το μωρό βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του ΙΧ.

Συνελήφθη ο 38χρονος οδηγός του βαν

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο 38χρονος Σύρος συνελήφθη και κρατείται με εισαγγελική εντολή προκειμένου να οδηγηθεί την Δευτέρα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024